Регионални

12 април 2018 15:10

Пристигнаха първите дарения за пострадалото семейство в Елисейна

Почти половината от необходимата сума, с която Росица и Тихомир от с. Елисейна могат отново да заживеят в истински дом, е събрана, информират от Община Мездра. Към момента по разкритата сметка в помощ на семейството, чиято къща изгоря на Цвет...

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Продължава дарителската кампания за семейството от Елисейна, останало без дом

18 April 2018 13:00

Продължава дарителската кампания за набирането на средства в помощ на семейството от Елисейна, останало без дом, съвместно с Националното сдружение на сираците в България. Община Мездра съдейства за намиране на подходящ имот и уреждане на административните процедури по закупуването му от Таня Стоянова, собственик на съседна необитаема къща - подаване и придвижване на заявления за изготвяне на данъчна оценка и скица на имота.

Над 560 лв. събра училището на абитуриента, останал без дом, след пожар

16 April 2018 14:18

Екипът на СУ “Св. Климент Охридски“ – Зверино и съучениците на Тихомир Трайков подкрепиха абитуриента, останал без дом с 563 лв., съобщават от Община Мездра. В учебното заведение бе отворена касичката, в която всички учители, ученици и помощния персонал пускаха дарения за пострадалото семейство. Събраните средства възлизат на 363 лв. и днес ще бъдат преведени по сметката на Община Мездра с титуляр Росица Борисова Стоянова /майката на Тихомир/.

Стартира кампания за подпомагане на абитуриент от Елисейна, чийто дом изгоря

04 April 2018 09:17

Националното сдружение на сираците в България и Община Мездра организират благотворителна кампания в помощ на абитуриент в Средно училище ”Св. Климент Охридски” - Зверино, чиито дом в село Елисейна изгоря на Цветница, съобщиха от Общинската администрация.