Регионални

16 април 2018 14:18

Над 560 лв. събра училището на абитуриента, останал без дом, след пожар

Екипът на СУ “Св. Климент Охридски“ – Зверино и съучениците на Тихомир Трайков подкрепиха абитуриента, останал без дом с 563 лв., съобщават от Община Мездра. В учебното заведение бе отворена касичката, в която всички учители, ученици и помощ...

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Приключи дарителската кампания в помощ на семейството от с. Елисейна

02 May 2018 15:10

Община Мездра преведе събраните средства от дарителската кампания в помощ на семейството от с. Елисейна, чиято къща изгоря на Цветница, съобщава прсеаташето на Община Мездра. Днес кметът инж. Генади Събков подписа платежното нареждане, с което по сметката на Росица Стоянова бяха преведени 5 672.67 лв. Това стана в присъствието на Росица и синът й Тихомир, Таня Стоянова /продавач на новата къща, която от днес семейството притежава/ и три членна комисия от общински служители.Кметът изказа благодарност към всички, които помогнаха на семейството в нужда и пожела на майката и абитуриента занапред да се радват на много щастливи мигове.

Продължава дарителската кампания за семейството от Елисейна, останало без дом

18 April 2018 13:00

Продължава дарителската кампания за набирането на средства в помощ на семейството от Елисейна, останало без дом, съвместно с Националното сдружение на сираците в България. Община Мездра съдейства за намиране на подходящ имот и уреждане на административните процедури по закупуването му от Таня Стоянова, собственик на съседна необитаема къща - подаване и придвижване на заявления за изготвяне на данъчна оценка и скица на имота.

Пристигнаха първите дарения за пострадалото семейство в Елисейна

12 April 2018 15:10

Почти половината от необходимата сума, с която Росица и Тихомир от с. Елисейна могат отново да заживеят в истински дом, е събрана, информират от Община Мездра. Към момента по разкритата сметка в помощ на семейството, чиято къща изгоря на Цветница, са налични 1617.55 лв.Днес в Общинския център за социални услуги и дейности пристигна и първият кашон с дарения за майката и сина. Той тежи 10 килограма и е изпратен от хора с големи сърца от гр. Силистра. До края на деня трябва да бъдат доставени още 3 кашона с дарения, заявени от жители на Нова Загора, Варна, София. Други дарения са събрани и в кметството на Елисейна.

Стартира кампания за подпомагане на абитуриент от Елисейна, чийто дом изгоря

04 April 2018 09:17

Националното сдружение на сираците в България и Община Мездра организират благотворителна кампания в помощ на абитуриент в Средно училище ”Св. Климент Охридски” - Зверино, чиито дом в село Елисейна изгоря на Цветница, съобщиха от Общинската администрация.