България

17 април 2018 13:44

Бойко Борисов се срещна със Силви Вартан (СНИМКИ+ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов се срещна с френската певица от български произход Силви Вартан в Министерски съвет. Премиерът заяви, че е голяма чест Вартан да е в България и й благодари за всичко, което прави за страната ни....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Борисов ще участва в неформална среща на правителствените ръководители на ЕС в Залцбург

19 September 2018 12:53

Премиерът ще присъства на неформална работна вечеря, давана от федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц

Премиерът Борисов се срещна с главния прокурор на федерална провинция Бавария

19 September 2018 10:49

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с главния прокурор на федерална провинция Бавария Рейнард Рьотле, който е на официално посещение в България по покана на главния прокурор Сотир Цацаров, съобщиха от правителствената пресслужба.

Тръмп поканил лично Борисов в Ню Йорк

16 September 2018 13:06

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е поканил лично премиера Бойко Борисов на срещата на високо равнище “Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците” на 24 септември, разкрива в. “24 часа”. Борисов заминава за Ню Йорк на 23 септември, а на 28-и е речта му пред Общото събрание на ООН. Тази визита обаче разпали пак войната между премиера и президента Румен Радев. Решението Борисов да води делегацията бе взето от правителството в сряда. Последното посещение на премиера на сесия на ООН е през 2010 г. Оттогава делегациите са водени от президентите Георги Първанов, Росен Плевнелиев и Румен Радев.

Премиерът Борисов инспектира строежа на спортната зала "Арена Бургас"

11 September 2018 15:24

Министър председателят Бойко Борисов инспектира строежа на спортната зала "Арена Бургас". Съоръжението е от огромно значение, защото ще позволи България да домакинства още повече състезания от най-висок ранг. Планира се след откриването на "Арена Бургас" страната да кандидатства за домакинство на Европейски и Световни първенства по лека атлетика в зала.

Премиерът Бойко Борисов се срещна с президента на Индия Рам Нат Ковинд

06 September 2018 11:39

Това посещение е много знаково за нас, отбелязва министър-председателят

Борисов навръх Съединението: България ще бъде по-добро място, ако се поучим от миналото си

06 September 2018 09:18

Единството е това, което ни държи в моментите на изпитания и трудности, казва премиерът

Борисов с орден „Черна гора“ (СНИМКИ)

03 September 2018 14:40

Министър-председателят Бойко Борисов бе награден с орден „Черна гора“ с лента от президента на страната Мило Джуканович. Най-висшето държавно отличие беше връчено на българския премиер в знак на благодарност за последователните му усилия и подкрепата на страната ни за европейската перспектива на Черна гора. В своята реч премиерът Борисов благодари за наградата и заяви, че това е оценка за България по време на европредседателството. Българският министър-председател припомни, че през тези 6 месеца страната ни положи огромни усилия за европейското приобщаване на страните от Западните Балкани. „Всички дойдоха в София, направихме много срещи, след това инициативата „16+1“ и Берлинския процес в Лондон. Ще продължаваме активно да си сътрудничим в рамките на НАТО и съм убеден, че ще продължим да работим заедно и в ЕС“, заяви още премиерът Борисов. „Приятелството и подкрепата, която Бойко Борисов оказа, е много по-дълга от тези 12 години независимост на Черна гора. Бойко Борисов, като министър-председател, сложи един своеобразен отпечатък в двустранните отношения“, заяви по време на награждаването президентът Джуканович.

Борисов в Черна гора: Стига сме говорили за мигранти! Да пренасяме туристи, бизнес и енергия (Видео)

03 September 2018 12:31

От нас си зависи, колкото сме по- упорити и непрекъснато оказваме натиск, трябва да се вложат усилия, защото действително има интерес. Голямата част от финансирането на тези проекти ще е от световните банки, от европейските банки", каза още Борисов.

Премиерът Бойко Борисов е на официално посещение в Черна гора

03 September 2018 10:56

В правителствената резиденция Вила Горица в столицата Подгорица премиерът Борисов беше посрещнат с военни почести от своя черногорски колега Душко Маркович.

Борисов отива в Черна гора, награждават го с орден

02 September 2018 15:41

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Черна гора на 2 и 3 септември, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. В Подгорица премиерът Борисов ще проведе срещи с министър-председателя на Черна гора Душко Маркович, с президента Мило Джуканович и с председателя на Скупщината Иван Брайович. По време на разговорите ще бъде обсъден напредъка по европейската перспектива на страните от Западните Балкани, както и регионалното и двустранно сътрудничество. Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде награден с орден „Черна гора“ с лента от президента на западнобалканската държава.