България

19 април 2018 19:29

Красимир Каракачанов се срещна с организации на хората с увреждания

Засилване на контрола в работата на ТЕЛК чрез електронно здравно досие и регистър на хората с увреждания - това предлага вицепремиерът Красимир Каракачанов след среща с национално-представителни организации на хората с увреждания. Електронизацията ще...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Каракачанов: България няма ясна концепция за работа с общностите си в чужбина

19 May 2018 18:55

Вицепремиерът Красимир Каракачанов смята, че трябва да се облекчат процедурите за придобиване на българско гражданство. Според него, България е единствената държава, която няма ясна концепция за работа с българските общности в чужбина. В Русе той откри първия фестивал на патриотичната поезия с участие на етнически българи от Украйна, Сърбия и Македония.

Министър Каракачанов ще направи официално посещение в Черна гора

19 May 2018 18:08

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заминава на 20 май на официално посещение в Черна гора. Той ще проведе среща с министъра на отбраната на Черна гора Предраг Бошкович. Двамата министри ще обсъдят възможностите за задълбочаване на двустранното военно сътрудничество, както и ключови въпроси на сигурността, съобщиха от Министерството на отбраната.

Каракачанов: Най-вероятно новото име ще е Илинденска Македония

18 May 2018 09:16

Това, че сме в ЕС, не ни прави мълчаливи папагали, увери вицепремиерът

Каракачанов: Между 30 и 40% от кандидатите за военни отпадат

10 May 2018 18:33

Най-много са отхвърлените на психотестовете

Красимир Каракачанов откри паметник в село Драговищица

09 May 2018 23:00

Министър на отбраната Красимир Каракачанов откри паметник в село Драговищица, община Костинброд.

Президентът посети читалище за незрящи

09 May 2018 21:27

Президетът Румен Радев връчи плакет „Св. св. Кирил и Методий“ на Националното читалище за слепи „Луи Брайл“ за значимия принос към българската култура и духовност. На тържествена церемония в словото си държавният глава призова за осезаема подкрепа за хората с увредено зрение.

Законът за вероизповеданията разтресе коалицията. Каракачанов обиден на Цветанов

08 May 2018 16:58

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов не скри, че е засегнат от инициативата на шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов да внесе друг законопроект за вероизповеданията зад гърба на ОП.

Волен Сидеров гневен: Срещата на Каракачанов с Нинова е нелегитимна!

08 May 2018 10:01

Всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между "Атака", ВМРО, НФСБ и ГЕРБ. Те са извън решенията на коалиционния съвет на ОП, затова трябва да се смятат за нелигитимни.

Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов обсъждат бедността и демографската криза

08 May 2018 06:34

Бедността, демографската криза, здравеопазването и образованието са сред темите, които ще обсъдят председателят на БСП Корнелия Нинова и министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Стотици бягаха днес за каузата Wings for Life

06 May 2018 19:37

Едни до други на старта застанаха хора в инвалидни колички и всички други, готови да се състезават с виртуална кола-преследвач