Регионални

10 юли 2018 10:16

Ограничено е движението по пътя Мизия - Оряхово и Черни Вит - Тетевен

Временно е ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона по път II-15 Враца – Оряхово в участъка от Мизия - Оряхово поради наводнен участък. Тежкотоварните превозни средства е необходимо да изчакват на място.Временно е ограничено движението...

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Движението по АМ „Тракия" в тунел „Трaянови врата" ще бъде ограничено

13 November 2018 08:55

От 9 до 16:30 часа движението по АМ „Тракия" в тунел „Трaянови врата" в посока Бургас ще бъде ограничено. То ще се осъществява двупосочно в тунелната тръба към София поради геодезическо измерване.

Километрични опашки на Е-79 между Мездра и Враца

12 November 2018 15:00

В момента на Главен път Е-79 между Мездра и Враца се извършват строително-ремонтни работи, които предизвикаха образуването на километрични опашки в посока Враца - Ребърково. Ремонтните дейности се извършват от фирма "Пътстройинженеринг-М", които са основен изпълнител на Агенция "Пътна инфраструктура".

Кметът на Чепеларе: Рискуваме провал на туристическия сезон, ако държавата не финансира укрепване на свлачища

12 November 2018 13:00

Няколко месеца, след наводненията и свлачищата в Чепеларе и региона, общината все още чака помощ от държавата, за да извърши аварийни ремонти по няколко влошаващи състоянието си обекта. До момента чепеларската администрация се е справила, като е укрепила временно проблемните зони, но с настъпващата зима, предстоящите снеговалежи и по-късно - пролетните дъждове, съществува опасност ситуацията да се усложни и цели селища да останат в бедствено положение. Заради срутени пътища е застрашен и турист

Тежкотоварен камион блокира АМ "Тракия" в посока Бургас

12 November 2018 10:40

Временно е ограничено движението в активната и изпреварващата лента при 281-ия километър на АМ "Тракия" в посока Бургас. Причината е разпилян товар от тежкотоварен камион. Информацията беше споделена от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът се осъществява в аварийната лента и се регулира от "Пътна полиция". Апелът към шофьорите е да се движат с повишено внимание и със съобразена скорост.

Протестиращи блокираха главния път София - Варна при входа на Велико Търново

11 November 2018 20:25

По-рано през деня беше планувано шествие, в което протестиращите срещу цените на горивата и майките на деца с увреждания трябваше да преминат по централната част на града и да стигнат до общината. Малко след 18 ч. напрежението ескалира и част от протестиращите потеглиха пеша към входа на Велико Търново откъм София, където да направят блокада. Към центъра на града пък тръгнаха няколко десетки автомобили, които обиколиха града с клаксони и знамена. Участъкът от главния път София - Варна беше блокиран за около час. Малко след 19 ч. протестиращите се оттеглиха, но се заканиха в следващите дни отново да излязат на пътя.

Възстановено е движението край Благоевград, където протестиращи блокираха пътя

11 November 2018 18:25

Възстановено е движението по главен път Е-79, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград. Организаторът на протеста срещу високите цени на горивата в района на Благоевград е овладял протестиращите. Пътят е отворен. От органите на реда са предприети действия по организация на движениетоПо-рано днес от полицията обявиха, че са готови да се намесят, за да възстановят реда, тъй като протестът прерасна в гражданско неподчинение.

Монтана: Движението през прохода Петрохан е ограничено за автомобили над 12 тона

08 November 2018 12:37

Движение по път ІІ-81 Монтана – София през проход Петрохан е ограничено за автомобили над 12 тона, съобщиха за Радио „Фокус“ от Областно пътно управление - Монтана. Обходният маршрут е през град Своге. Трафикът през прохода се извършва с нормална интензивност, повече автомобили се движат в посока за София.

Пропаднал е участък от пътя за хижа "Селимица"

08 November 2018 11:16

Пропаднал е участък от пътя между пернишкото село Кладница и хижа "Селимица" в южните склонове на Витоша. Увреденото трасе се намира недалече от Кладнишкия манастир "Свети Николай Мирликийски Чудотворец".

Пускат движението по АМ "Люлин", спират трафика от Владая до Горно Драгичево

01 November 2018 18:34

Днес се възстановява движението в платното за София при 9-и километър на автомагистрала "Люлин", съобщава агенцията "Пътна инфраструктура".Преминаването беше ограничено заради аварийно-възстановителни дейности, свързани с укрепване на ската близо до магистралата. От юни досега трафикът се осъществяваше двупосочно в платното за Перник.

140 млн. лв. за свлачища отиват в бюджета на АПИ за 2019 г.

30 October 2018 15:34

140 млн. лв. са предвидени в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за 2019 г. за свлачища по републиканската пътна мрежа. Това съобщи в Габрово министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. Тя е в града за последния полуфинал на кампанията на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) „Моят град е моята крепост“. Министърът напомни, че агенцията е имала дефицит през тази година и със средствата, които с