България

28 септември 2018 23:10

Премиерът Борисов се срещна с Майк Помпео и Антонио Гутериш

Премиерът Бойко Борисов се срещна с американския държавен секретар Майкъл Помпео и с генералния секретар на ООН Антонио Гутериш. Подробностите от специалните ни пратеници в Ню Йорк Ирина Цонева и оператора Илия Иванов....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Радев в Женева: Основен приоритет за България е защита правата на децата

24 June 2019 11:50

Държавният глава изтъкна и напредъка на страната ни по темата за равенството на половете

Борисов увери генералния секретар на ООН: Държим на чистита природа

17 June 2019 21:50

Премиерът изтъкна, че страната ни преизпълнява ангажимента си за повишаване използването на енергия от възобновяеми източници

Борисов: Данъците няма да се променят

05 June 2019 06:27

Данъците няма да се променят, заяви премиерът Бойко Борисов по време на раздаването на годишните награди за бизнес на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България снощи. Единственият шанс да се вдигнат доходите на българите е финансовата стабилност в страната да продължи, изтъкна министър-председателят.

Бойко Борисов се срещна със Силвесър Сталоун (ВИДЕО)

04 June 2019 11:41

Премиерът Бойко Борисов се срещна с легендарния актьор Силвесър Сталоун и му благодари за добрите думи за България, които Сталоун споделя в интернет. Актьорът показа на Борисов новия трейлър на "Рамбо V: Последна кръв".

Бойко Борисов честити на мюсюлманите Рамазан байрам

04 June 2019 08:47

Той отправи поздравите си от своята лична страница във фейсбук

Борисов обикаля страната, посети гимназия: Пари за образование не бива да се пестят

02 June 2019 10:21

Министърът на образованието Красимир Вълчев се вози при премиера

Борисов: Нямаше трети вариант в разговора с Цветанов

31 May 2019 20:02

След заседание на изпълнителната комисия на ГЕРБ и среща с всички 28 областни управители на партията, лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов обяви, че партията му може да остане с двама зам.-председатели след оставката на Цветан Цветанов. Ще бъде дадена повече власт на административния секретар на ГЕРБ, а работата на Цветанов ще поеме изпълнителната комисия на партията, обясни Борисов. Ирина Цонева по темата.

Бойко Борисов: Победата на евроизборите е категорична

31 May 2019 12:09

Анализът за тези избори е, че победата е категорична и с оставките в БСП това беше потвърдено. Това заяви премиерът Бойко Борисов след заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Той коментира и оставката на втория човек в партията Цветан Цветанов, както и предстоящите промени в ГЕРБ.

Борисов: Започваме чистки в ГЕРБ в Плевен и Добрич

28 May 2019 18:53

Започват чистки в ГЕРБ в Плевен и Добрич. Това заяви днес премиерът Бойко Борисов в Брюксел, след като коментира резултатите от евровота. А те "са страхотни, изпреварили сме всички, много неща станаха ясни", каза министър-председателят. "Във възрастта 30-50 години сме първи, сред работещите и младите, висшистите, интелигенцията... Губим от БСП при над 60-годишните. И нискоинтелигентните - с основно образование", обобщи той. И се пошегува, че след 13 юни (когато навършва 60) може и той да отиде в столетницата. "Изпреварих ги с много дължини всичките победители. Защото всички се изкараха победители", добави той.  Борисов разкритикува и извода на БСП, че единствена е увеличила броя си евродепутати от миналия вот: "Не сте нарасли - системата, математиката ви ги дава!" И изтъкна, че най-много преференции са получили не кандидатите на "Демократична България", както бил чул по медиите, а Мария (Неделчева) Габриел от ГЕРБ. "Писна ми да слушам политолози какво знаят за това какво мисля аз", отбеляза той. "Нека изчакаме още малко, вижда се, че няма как социологическите агенции да са засичали 0,1% и 0,3% или 1% (разлика с БСП), а 7!%. Видя се къде са отишли парите за медии, кой е платил най-много за социолози, политолози." Премиерът добави, че най-важното е как са видяли изборите в Брюксел - "Аз, ГЕРБ сме победили лидера на ПЕС в пряк двубой". Борисов уточни, че още не е взето решение за председател на Еврокомисията. Очаквайте подробности.