Регионални

04 октомври 2018 09:30

Пожар избухна в пловдивска болница през нощта

Пожар е избухнал в пловдивската болница „Св. Георги” тази нощ. Евакуирани са били пациентите от Клиниката по урология на деветия етаж, предаде bTV. Помещението, което е горяло, не е свързано с лечебния процес. Пожарът е бил само в това ...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Оценяват щетите след бурята в Пловдив

25 June 2019 12:20

В Пловдив оценяват щетите след вчерашната буря, която отнесе покрив на жилищна сграда. Огледът днес показа, че сградата може да продължи да се обитава. Живеещите на улица „Павликянска" 4 обаче няма да могат да кандидатстват за помощ от държавата, тъй като не е обявено бедствено положение.

Силният вятър отнесе покривна конструкция в Пловдив, пострадали хора няма

24 June 2019 22:49

Паднали дървета и клони, смазани автомобили и дори отнесен покрив. Така може да бъдат обобщени часовете от късния следобед в Пловдив, когато над града се разрази кратка буря, придружена с големи количества дъжд. Най-потърпевши се оказаха живущите на улица „Повликенска" 4, където вятърът събори покрива на четириетажна сграда.

Двуметрова змия предизвика пожар на бензиностанция в Радомирско

24 June 2019 21:43

Двуметрова змия предизвика пожар на бензиностанция в Радомирско. Инцидентът станал днес в село Извор. Влечугото пропълзяло в главното захранващо табло, направило късо и избухнал пожар. Служителите видели огъня и се обадили на 112. На мястото пристигнали пожарникари от Радомир и потушили пламъците. Благодарение на бързата им намеса е предотвратена страшната ситуация. Когато отворили таблото пък намерили вътре влечугото, пише struma.bg. Змията е умряла при токовия удар.

Срути се 135-метровият комин в ТЕЦ "Марица-изток 2"

24 June 2019 14:47

Производството не е застрашено, пожарът е овладян

Няма превишение на нормите за качество на атмосферния въздух вследствие на пожара в ТЕЦ „Марица-изток 2“ЕАД

24 June 2019 13:10

Днес в РИОСВ - Стара Загора е постъпил сигнал за запалване на комин в ТЕЦ „Марица-изток 2“ ЕАД, село Ковачево. В тази връзка и съгласно действащото Комплексно разрешително операторът е ...

Запали се комин на ТЕЦ "Марица Изток 2"

24 June 2019 11:17

Запали се комин на ТЕЦ „Марица Изток 2”, съобщи бТВ. Пламъците са засегнали сероочистващата инста всички останали системи на централата работят нормално.  На място има екипи на пожарната и полицията. Към мястото пътуват областният управител и допълнителни екипи огнеборци от Стара Загора. Очаквайте подробности!  

Дървени траверси са горели вчера в района на Сточна гара в София

24 June 2019 08:03

След извършена проверка инспекторите са установили, че става въпрос за дървени траверси, най-вероятно напоени с масло и гумени уплътнения, които са горели вчера в района на Сточна гара в София. Първоначално имаше информация, че гуми на трактори са се запалили. Предстои да се направи проверка, която да установи дали теренът е собственост на БДЖ и да бъде съставен акт.

Подпалени гуми горят близо до Сточна гара в София (СНИМКИ)

23 June 2019 14:54

Гъст, черен дим се издигна над центъра на София в ранния следобед. От МВР съобщиха, че става въпрос за подпалени тракторни гуми. Екипи на пожарната гасят огъня.

Виртуален асистент помага на туристите в Пловдив

23 June 2019 09:11

Виртуален асистент помага на гостите на града да намират бързо и лесно информация за града под тепетата. „Пловдив сити консиерж“ е първият чат бот в България, чиято цел е да спестява време и да прави града по-достъпен.

В Пловдив откриха чешма, посветена на дарилите живот чрез донорство

22 June 2019 08:29

В район Тракия в Пловдив беше открита третата чешма у нас, посветена на хората, дарили живот чрез донорство. Инициативата е част от кампанията „Дари живот" на Сдружението на пациентите с дихателна недостатъчност и белодробна трансплантация, която има за цел да подкрепи и насърчи донорството в България.