Регионални

11 октомври 2018 16:27

Горя хотел в Крумовград, евакуираха гостите му

20 души бяха евакуирани заради пожар в хотел в Крумовград. Огънят е избухнал снощи след късо съединение в електрическата инсталация. Изгорели са два бойлера и кабели, нанесени са поражения и на около 20 квадратни метра стени. Няма пострадали, съобщ...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Двуметрова змия предизвика пожар на бензиностанция в Радомирско

24 June 2019 21:43

Двуметрова змия предизвика пожар на бензиностанция в Радомирско. Инцидентът станал днес в село Извор. Влечугото пропълзяло в главното захранващо табло, направило късо и избухнал пожар. Служителите видели огъня и се обадили на 112. На мястото пристигнали пожарникари от Радомир и потушили пламъците. Благодарение на бързата им намеса е предотвратена страшната ситуация. Когато отворили таблото пък намерили вътре влечугото, пише struma.bg. Змията е умряла при токовия удар.

Срути се 135-метровият комин в ТЕЦ "Марица-изток 2"

24 June 2019 14:47

Производството не е застрашено, пожарът е овладян

Няма превишение на нормите за качество на атмосферния въздух вследствие на пожара в ТЕЦ „Марица-изток 2“ЕАД

24 June 2019 13:10

Днес в РИОСВ - Стара Загора е постъпил сигнал за запалване на комин в ТЕЦ „Марица-изток 2“ ЕАД, село Ковачево. В тази връзка и съгласно действащото Комплексно разрешително операторът е ...

Запали се комин на ТЕЦ "Марица Изток 2"

24 June 2019 11:17

Запали се комин на ТЕЦ „Марица Изток 2”, съобщи бТВ. Пламъците са засегнали сероочистващата инста всички останали системи на централата работят нормално.  На място има екипи на пожарната и полицията. Към мястото пътуват областният управител и допълнителни екипи огнеборци от Стара Загора. Очаквайте подробности!  

Дървени траверси са горели вчера в района на Сточна гара в София

24 June 2019 08:03

След извършена проверка инспекторите са установили, че става въпрос за дървени траверси, най-вероятно напоени с масло и гумени уплътнения, които са горели вчера в района на Сточна гара в София. Първоначално имаше информация, че гуми на трактори са се запалили. Предстои да се направи проверка, която да установи дали теренът е собственост на БДЖ и да бъде съставен акт.

Подпалени гуми горят близо до Сточна гара в София (СНИМКИ)

23 June 2019 14:54

Гъст, черен дим се издигна над центъра на София в ранния следобед. От МВР съобщиха, че става въпрос за подпалени тракторни гуми. Екипи на пожарната гасят огъня.

Сервиз за гуми горя в Сандански

14 June 2019 14:11

Пожар избухна към 03.20 ч. в четвъртък през нощта в Сандански, предаде БГНЕС. Горял е сервиз за автомобилни гуми. Обитателите на блока над сервиза са евакуирани. Няма пострадали хора. Нанесени са материални щети на кооперацията. Причините за пожара се установяват.

Ремонтират водопровода и 10 улици в центъра на Крумовград

14 June 2019 13:01

В момента сме пуснали съгласувателна процедура до ДФ "Земеделие", чакаме одобряване на процедурата, съответно откриването й, и започване на строителство, каза кметът на града Себихан Мехмед

Движението на леки автомобили през ГКПП „Златарево“ вече е отворено

07 June 2019 06:04

Не се пропускат тежкотоварни камиони. Пътуващите за Северна Македония ще бъдат пренасочвани към съседните гранични пунктове - „Станке Лисичково" и „Гюешево". В късния следобед вчера пожар изпепели административната сграда на Златарево.

Голям пожар на ГКПП „Златарево”

06 June 2019 19:41

Пропускането през пункта е преустановено за следващите 24 часа