Регионални

11 октомври 2018 19:40

Скандал с пловдивската зала Колодрум след съмнения за измамна благотворителност

Заради съмнения за измама Общинският съвет в Пловдив отказа да предостави безвъзмездно зала Колодрум за благотворителен концерт. Според организаторите от сдружение "Всички заедно за една кауза" средствата от проявата ще подпомагат децата, лишени от р...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Назначиха заместници на неявили се титуляри от СИК - Пловдив

26 May 2019 09:02

В Пловдив и областта изборният ден започна нормално. На места състава на секционните избирателни комисии се запълва със заместници на неявилите се титуляри, но това не пречи на работата, съобщи за БНТ председателят на 17 РИК Дафина Тодорова. Наш екип е от началото на изборния ден в едно от училищата в Пловдив. Вижте повече от прякото включване на Димитър Димитров.

Алея на българската азбука в Пловдив

24 May 2019 09:34

Пловдив вече си има своя Алея на българската азбука. 30-те дървени букви са изработени от хора в неравностойно положение и доброволци. Символите красят пешеходната зона до едно от оживените кръстовища в район "Южен".

Сигнал за бомба затвори Автогара Юг в Пловдив

22 May 2019 21:56

Сигнал за бомба затвори за няколко часа след 19.30 часа тази вечер Автогара Юг в Пловдив.

Кампания за нова сграда на детската клиника и онкохематологията в Пловдив

22 May 2019 06:58

Лекари, студенти и ученици от Пловдив подновяват дарителската кампания за строителството на нова сграда за детската клиника и онкохематологията към университетската болница „Св. Георги“ в града. В момента тези звена се помещават в стари бази, които не отговарят на съвременните изисквания за лечение и престой на пациентите. Подробности за акцията в Пловдив вижте от нашия репортер Николай Райшинов.

Опасна скала надвисна над училище в Пловдив

17 May 2019 10:45

60-тонна скала надвисна опасно над Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване в Пловдив. Опасният къс се е откъснал преди седмица. По отстраняването му вече работят специализирани екипи. Докато трае разчистването на скалата обаче учебни занятия в част от корпусите на гимназията няма да се провеждат.

С шествието „Безсмъртният полк“ отбелязаха Деня на победата в Пловдив

09 May 2019 16:04

Денят на победата над Нацистка Гермация беше отбелязан и в Пловдив с шествието "Безсмъртният полк".

Две жени са откарани в болница след верижна катастрофа в Пловдив

07 May 2019 18:36

Две жени са откарани в болница, след верижна катастрофа на кръстовището на Асеновградско шосе и бул. "Цар Симеон" в пловдивския район "Тракия". Инцидентът е станал преди около 15.30.

Премиерът Борисов в защита на градски парк в Пловдив

06 May 2019 20:42

Жители на Пловдив протестират срещу застрояването на градски парк в район "Северен". Те поискаха съдействие от премиера да помогне за запазването на зелената зона. Бойко Борисов ги увери, че няма да позволи мястото да бъде унищожено.

Пловдивски общини ще получат над 2 млн. лв за справяне с последиците от бедствия

28 April 2019 08:50

Правителството отпусна над 33 милиона лева за общините за справяне с последиците от бедствия. Над 2 милиона лева са предназначени за няколко общини в Пловдивска област, сред които Карлово и Перущица за почистване коритото на река Кюп дере и изграждане на подпорна стена на река Перущенска.

Още не са открити родителите на изоставеното на паркинг в Пловдив бебе

24 April 2019 09:46

Все още не са открити родителите на момченцето, което беше намерено изоставено между две коли на улица в Пловдив.