Регионални

12 октомври 2018 10:27

Фандъкова: Доказала съм, че съм абсолютно безкомпромисна към коя да е фирма (ВИДЕО)

Кметът на София призова столичани за търпение до приключването на реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев”...

източник: epicenter.bg
Виж повече

 
Свързани новини

БСП: Фандъкова да обясни защо не прилага мерки срещу замърсения въздух

19 January 2019 18:30

Общински съветници от групата на БСП питат в разпространена позиция защо столичният кмет Йорданка Фандъкова не прилага мерки срещу замърсения въздух. "Съгласно решение Столичен общински съвет от 06.12.2018 г. при прогноза или наличие на следните неблагоприятни метеорологични условия през зимния период: жълт код за мъгла и/или инверсия, и/или безветрие, и/или ниско атмосферно налягане и други на НИМХ, водещи до задържане и натрупване на атмосферни замърсители в ниските слоеве на атмосферата

До месец и половина ще ремонтират ремонта на бул. "Константин Величков" в София

15 January 2019 08:15

Асфалтът по бул. "Константин Величков" се напука. Само два месеца след полагането на настилката, тя е в окаяно състояние.

Кметът Фандъкова: Рано е да се взима решение дали ще се кандидатирам за още един мандат

12 January 2019 11:24

Фандъкова не смята за грешка реконструкцията на "Граф Игнатиев". Подменена е почти изцяло подземната инфраструктура, канализация на над 100 години, топлопроводи. В момента обектът е завършен само в частта на трамвайните релси.

38 млн. лева са предвидени за ремонт на кварталните улици в София

11 January 2019 08:04

181 машини са почиствали столицата тази нощ, а 160 души са получили подслон в центровете за настаняване. Основните пътни артерии са обработени против заледяване. Към момента се почистват спирките на градския транспорт и малките кварталните улици. Ремонтът им е залегнал като приоритет в инвестиционната програма на Столична община за 2019 година. Каква част от бюджета ще отиде за поддръжката им? - зам.-кметът на София Дончо Барбалов беше гост в Сутрешния блок на БНТ.

Ремонтите в София спряха заради големия студ

09 January 2019 06:21

Всички улични ремонти в София са спрени заради минусовите температури, съобщи зам.-кметът по финанси, здравеопазване и транспорт Дончо Барбалов, предаде в. "24 часа". В числото на спрените ремонти влизат тези около ул. "Граф Игнатиев" и в градините "Кристал" и "Св. Климент Охридски". Спира се работата и по трамвайното трасе по ул. "Каменоделска", както и изграждането на нова тролейбусна линия от "Лозенец" по част от бившия маршрут на т

Фандъкова: Зелените трамвайни релси от Руски паметник ще бъдат удължени до пл. „Македония“

05 January 2019 09:24

Прекратяването на процедурата за реконструкция на трасето на трамвай №5 от Руски паметник до Княжево ни даде възможност да направим тези промени в проекта. С тях се запазват 163 места за паркиране, както и локалните платна за движение, пише тя във фейсбук

"Ремонт на ремонта" през 2018 г. за София и столичани

30 December 2018 20:04

Отиващата си 2018 г. ще бъде запомнена с недоволството на софиянци около ремонтите в града, които дадоха повод за многобройни шеги и дори доведоха до оставката на зам.- кмета по транспорта. Обновяването на ул. "Граф Игнатиев" отклони вниманието от останалите големи и ремонти в столицата. Обновени бяха бул. "България", бул. "Васил Левски" и бул. "Константин Величков". Какво е качеството на изпълнението при тях и какво предстои да бъде довършено - репортерът Карина Караньотова обобщава.

Йорданка Фандъкова: Научихме си урока, само работа не е достатъчна!

22 December 2018 12:01

През септември 2019 г. част от третия лъч на метрото ще бъде пуснат, съобщи кметът на София

Пуснаха ​движението на трамваите по ул. "Граф Игнатиев"

20 December 2018 09:46

Движението на трамваите по столичната улица "Граф Игнатиев" вече е възстановено. След дълъг и спорен ремонт на релсовото трасе трамвайните линии 10, 12 и 18 се връщат със старото си разписание.

Трамваите по "Граф Игнатиев" тръгват от днес

20 December 2018 06:41

Движението на трамваите по улица "Граф Игнатиев" в София се възстановява от днес.