Свят

12 октомври 2018 12:54

Мелания Тръмп: Аз съм най-тормозеният човек на света

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви в телевизионно интервю, че може би е "най-тормозеният човек" на света, съдейки по това какво говорят хората за нея, предаде АР. Тя каза това във връзка с подкрепата й за кампанията "Бъди най-доб...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Извънредна ситуация със самолета на Мелания Тръмп

17 October 2018 20:09

Самолетът на първата дама на САЩ Мелания Тръмп е трябвало да направи аварийно приземяване, съобщи New York Post. Самолетът е трябвало да се върне, минути след като излетял от щата Мериленд. Причината е била, че пилотската кабина се е напълнила с дим. Посочва се, че приземяването е минало успешно. Няма пострадали сред екипа на първата дама или сред журналистите, които са били на борда на самолета. Има информации, че аварията е била причинена от прегряване в част от системата за управление. Все още информацията не е потвърдена от Белия дом.

Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка в Египет (СНИМКИ)

06 October 2018 22:42

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където разгледа пирамидите и сфинкса в Гиза. Тя описа пътуването, което включваше Гана, Малави и Кения, като "изумително".

Мелания Тръмп е на първо самостоятелно посещение в чужбина

03 October 2018 09:03

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе в Гана по време на първото си самостоятелно посещение в чужбина.

Мелания Тръмп се готви да посети Африка сама

21 August 2018 10:25

Първата дама съобщи в декларация, че ще се запознае лично и на място с проблемите на децата в Африка и ще ръководи американска кампания за подобряване на живота им

Родителите на Мелания станаха американци (СНИМКИ+ВИДЕО)

10 August 2018 05:50

Родителите на първата дама Мелания Тръмп положиха клетва като граждани на САЩ, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС. Адвокатът на Виктор и Амалия Кнавс съобщи, че словенската двойка е получила гражданството си на 9 август в Ню Йорк. Полицията зорко бди за родителите на първата дама. Снимка АП/БТА. Виктор Кнавс е на 74 години, две години по-възрастен от Доналд Тръмп. Амалия е на 73. Досега двамата са живеели със зелена карта и са били спосорирани от Мелания. Преди време са подали молба за пълноправно американско гражданство, съобщават американски нюз агенции. Виктор и Амалия Кнавс. 48-годишната Мелания Тръмп, по баща Кнавс, е родена в град Ново Место в Словения. Баща й е бил продавач на коли, а майка й е работела в текстилен цех. Тя живее в Ню Йорк от 1996 г. Омъжва се за Доналд Тръмп през 2005 г., а през 2006 г. става гражданка на САЩ.        

Мелания Тръмп: Чувствам се прекрасно след операцията

17 May 2018 13:55

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обяви, че се чувства прекрасно след операцията на бъбреците и очаква завръщането си у дома с нетърпение. "Искрено съм признателна на Националния военно-медицински център "Уолтър Рид" и на всички за добрите пожелания и молитвите! Чувствам се прекрасно и с нетърпение чакам скорошното си завръщане у дома", написа съпругата на американския президент в сряда в "Twitter". Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе подложена на медицинска проц

Мелания Тръмп е оперирана успешно от доброкачествен бъбречен проблем

14 May 2018 23:11

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се е подложила на операция заради доброкачествен бъбречен проблем, съобщи нейният офис.Процедурата е преминала успешно и без усложнения. 48-годишната г-жа Тръмп ще остане в болница до края на седмицата за пълно възстановяване.

Мелания обяви кампания "Бъдете най-добри" (ВИДЕО)

08 May 2018 07:48

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обяви кампанията си за обучаване на децата и важното значение на социалното, емоционалното и физическото здраве. Инициативата е под мотото "Бъди най-добър" (Ве best) и има за цел да насърчи здравословния начин на живот, да се използват социалните медии по положителен начин и за борба срещу злоупотребата с опиати, заяви първата дама, цитирана от Би Би Си. Г-жа Тръмп подчерта, че е "морално наложително на нашето поколение да поеме отговорност и да помогне на нашите деца". Първата дама обяви инициативата си в Розата градина в Белия дом. "Както всички знаем, социалните медии могат да окажат положително и отрицателно въздействие върху нашите деца, но твърде често се използват по негативен начин", каза тя. И добави: "Когато децата по-рано научат положителното онлайн поведение, тогава социалните медии могат да се използват по позитивен начин и да влияят за положителните промени". Мелания Тръмп бе заявявала преди, че планира да се съсредоточи върху кибертормоза и да развива положителни навици чрез социалните медии. Като част от инициативата тя си партнира с Федералната търговска комисия, за да издаде брошура за социалните медии и онлайн сигурността. "Те са нашето бъдеще", заяви Мелания и подчерта: "Искам да се грижа и да защитя най-ценната част от нашето общество - децата". Президентът Тръмп похвали съпругата си за инициативата и подписа документ, с който 7 май се посвещава на инициативата "Бъдете най-добри". "Днес ние обещаваме да бъдем най-добри - за нашите семейства, нашето общество и нашата нация", заяви президентът. Мелания бе веднага обвинена в социалните мрежи, че е откраднала идеята от предшественичката си Мишел Обама, която развила в интервю пред Опра Уинфри теория за "Be better" (Бъдете по-добри) като начин на живот и възпитание.    

Мелания Тръмп спази свое предизборно обещание

21 March 2018 16:41

Мелания Тръмп е казвала, че през престоя си в Белия дом ще се фокусира върху добруването на децата. Тя посещава болници и детски центрове, интересува се от кризата с наркотиците сред младите

Мелания Тръмп посети деца в болница по случай Свети Валентин (СНИМКИ)

15 February 2018 14:15

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп зарадва с посещение за празника Свети Валентин децата от болница в кампуса на Националните институти за здравеопазване на САЩ в град Бетесда, предаде Асошиейтед прес.