Свят

12 октомври 2018 12:54

Мелания Тръмп: Аз съм най-тормозеният човек на света

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви в телевизионно интервю, че може би е "най-тормозеният човек" на света, съдейки по това какво говорят хората за нея, предаде АР. Тя каза това във връзка с подкрепата й за кампанията "Бъди най-доб...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

​Мелания Тръмп представи коледната украса на Белия дом (ГАЛЕРИЯ)

27 November 2018 13:54

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи тазгодишната коледна украса на Белия дом, като декорът й е вдъхновен от лайтмотива "Съкровищата на Америка", предаде Асошиейтед прес.

Извънредна ситуация със самолета на Мелания Тръмп

17 October 2018 20:09

Самолетът на първата дама на САЩ Мелания Тръмп е трябвало да направи аварийно приземяване, съобщи New York Post. Самолетът е трябвало да се върне, минути след като излетял от щата Мериленд. Причината е била, че пилотската кабина се е напълнила с дим. Посочва се, че приземяването е минало успешно. Няма пострадали сред екипа на първата дама или сред журналистите, които са били на борда на самолета. Има информации, че аварията е била причинена от прегряване в част от системата за управление. Все още информацията не е потвърдена от Белия дом.

Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка в Египет (СНИМКИ)

06 October 2018 22:42

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където разгледа пирамидите и сфинкса в Гиза. Тя описа пътуването, което включваше Гана, Малави и Кения, като "изумително".

Мелания Тръмп е на първо самостоятелно посещение в чужбина

03 October 2018 09:03

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе в Гана по време на първото си самостоятелно посещение в чужбина.