Регионални

18 октомври 2018 20:54

В София откриха чешма - паметник на хората, спасили живот чрез донорство

Агенцията по трансплантации продължава търсенето на клиники в чужбина, които да оперират чакащите за белодробна трансплантация българи. Това съобщи заместник здравният министър Бойко Пенков....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Започна пролетното почистване на София

20 March 2019 17:32

Със засаждане на дървета и боядисване на пейки в 51-во училище "Елисавета Багряна", започна пролетното почистване в София. То продължава до 15 април и всеки, който иска да се включи, може да получи ръкавици и чували и дори материали за ремонт на междублокови пространства. Тази година призивът на Столичния инспекторат е да се намали замърсяването на околната среда с пластмасови отпадъци.

Започва пролетното почистване на София

20 March 2019 06:36

Започва кампанията за пролетното почистване на столицата.

Самолет „Спартан“ на Военновъздушните сили изпълни донорска задача

19 March 2019 14:11

Екипажът летя от летище София за летище Горна Оряховица с медицински екип от ВМА – София на борда за органна трансплантация от МБАЛ – Велико Търново

Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката "Св. Климент Охридски"

19 March 2019 11:07

Столичният кмет Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката "Свети Климент Охридски". Причината е, че изпълнителите не са отстранили констатираните дефекти. Внезапната проверка от днес установи криви плочки и фуги, счупени плочки и лошо изпълнение на детайлите.Очаквайте подробности в емисиите "По света и у нас"!

„Софийска вода” временно спира водата в някои части на София днес

18 March 2019 09:56

На 19 март 2019 г. (вторник) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бял нарцис“ местност „Карпузица“ кв. „Княжево“, съобщиха от "Софийска вода"

Сигнал за бомба наложи евакуация на пътниците на централната ЖП и автогара

16 March 2019 19:40

Сигнал за бомба евакуира пътници и служители на Централна гара и Автогара в столицата. Проверка на МВР е установила, че сигналът е фалшив и няма опасност. Работата на гарата и автогарата е възстановена.

Фандъкова: Фалшива новина е, че поставяме кошчета вместо ограничители на Графа

15 March 2019 10:10

Градоначалникът разговаря с младежите за модернизацията на града, подобряването на уличната мрежа, мерките за борба със замърсяването на въздуха и др.

Кран от строителен обект падна в София СНИМКИ

13 March 2019 14:55

Конструкцията е паднала на платното в "Младост" 3, нямало е минаващи коли

Реорганизират движението в София днес заради събитие на посолството на Унгария

13 March 2019 10:18

Въвежда се временна организация на движението поради провеждане на събитие на посолството на Унгария, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Започва приемът на заявления за подмяна на старите печки на твърдо гориво

13 March 2019 07:28

От днес Столичната община започва да приема заявления от хората, които искат да сменят старите си печки на дърва и въглища - с по-екологични.