Образование и семейство

08 ноември 2018 09:34

Почернена майка дари 325 000 лв. на 17 тежко болни деца и младежи

Надя Костадинова благодари на всички дарители с добри сърца...

източник: dnes.dir.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Граждани и фирми подпомогнали Дарителския фонд за Враца получиха свидетелства

26 March 2019 09:17

На християнския празник Благовещение, Общественият дарителски фонд за Враца организира вечер на дарителите под надслов „Ледена пързалка във Враца“. Събитието бе открито от Спаска Михайлова – член на управителния съвет на Фонда, която представи реализираните проекти до момента и запозна присъстващите с бъдещите дейности на организацията.

Мая Манолова откри кампанията "Великден за всеки - дари празник на баба и дядо"

25 March 2019 15:23

На Благовещение омбудсманът Мая Манолова откри четвъртото издание на Националната кампания "Великден за всеки - дари празник на баба и дядо". Този път старт на инициативата беше даден в социалната кухня към храма "Св. Св. Кирил и Методий", открита от Манолова в края на декември.

На Благовещение: Омбудсманът открива кампанията „Великден за всеки“

24 March 2019 17:26

На Благовещение, 25 март, от 12 ч в шатрата на Социалната кухня в двора на православен храм „Св. Св. Кирил и Методий” в София с молебен за здраве и благословение омбудсманът Мая Манолова ще обяви началото на четвъртото издание на Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“.

Крумовград започна благотворителна инициатива с мотото "Дари капачка – помогни за живот“

21 March 2019 10:30

Деца и възрастни изпълниха парка до автогарата, където голямо сърце – символ на обич и доброта приканва крумовградчани да събират в него, пластмасови капачки

Избери кауза и дари

17 March 2019 11:32

От 22 до 31 март всеки може да се включи в инициативата „България дарява“

Удостоиха кмета на община Лом с отличието "Добродетел на 2018"

15 March 2019 11:15

Кметът на Община Лом Пенка Пенкова бе отличена с високата награда заради активната подкрепа на Националната инициатива "Коледа за всяко дете" в гр. Лом и социални проекти на Националното сдружение на сираците в България (НССБ). Призът й бе връчен на официална церемония в Националния дворец на културата (НДК) в столицата.

Варненският митрополит Йоан направи дарение на Варненската педиатрична болница

15 March 2019 06:40

9-годишният Георги Иванов от Варна получи инсулинова помпа като дарение от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Духовникът дари 17 500 лева на Клиниката по педиатрия в университетската болница “Света Марина” във Вaрна. С част от парите беше купена помпата, а с останалата сума ще бъдат направени изследвания на 80 деца с диабет.

Благотворително модно ревю се проведе в Русе

14 March 2019 12:40

Три поколения манекени от Русе дефилираха на благотворително модно ревю, за да съберат средства за купуването на медицинска апаратура за рехабилитацията на деца с тежки увреждания.

Осиновен в САЩ българин направи дарение за деца с увреждания в Русе

13 March 2019 19:15

Русенец, осиновен в Съединените щати, се завърна обратно в дома, в който е израснал, за да дари пиано на децата с увреждания, които в момента посещават дневен център там. Повече по темата вижте в репортажа на Андрей Кючуков и оператора Деян Маринов.

Старозагорски малчугани с благотворителна инициатива в подкрепа на бебе Мая

13 March 2019 10:18

Старозагорски второкласници с благотворителна инициатива в подкрепа на бебе Мая.Децата от 2 "Е" клас към Шесто основно училище Стара Загора са решили вместо да подарят цветя, да съберат п...