Регионални

08 ноември 2018 17:15

​Откриват телефон за сигнали за ремонта в района на улица "Граф Игнатиев"

Открива се нарочен телефон за сигнали, който ще функционира само за ремонта в района на улица "Граф Игнатиев", който ще е в рамките на изпълнение на договора. Това каза пред журналисти Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в Столичния общинск...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Премахват огражденията на площад „Гарибалди” в София

26 March 2019 13:26

Срокът не е най-важното нещо, най-важното е обектът да бъде изпълнен качествено. Това каза зам.-кметът по транспорт в Столичната община Дончо Барбалов, който направи проверка на пл. „Гарибалди“.

Започва мащабен ремонт в столичния квартал "Орландовци"

20 March 2019 15:55

Започна ремонтът по столичната улица "Каменоделска" в квартал "Орландовци". От днес трамваите там вече не се движат, а за гражданите ще има временен автобусен превоз. Ремонтът финансиран с евросредства и е на стойност 8,2 млн. лв. Той е част от големия проект на Столична община, който включва реконструкцията на трасето на трамвай 5 и бул. "Цар Борис III" и купуването на нови трамваи.

Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката "Св. Климент Охридски"

19 March 2019 11:07

Столичният кмет Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката "Свети Климент Охридски". Причината е, че изпълнителите не са отстранили констатираните дефекти. Внезапната проверка от днес установи криви плочки и фуги, счупени плочки и лошо изпълнение на детайлите.Очаквайте подробности в емисиите "По света и у нас"!

Фандъкова: Проблемът с ремонтите се дължи на лоши проектантски решения и неподготвени строители

27 February 2019 08:54

240 000 лева на ден е санкцията за забавяне на даден проект, а 1,2 млн. лева е глобата за неизпълнение на проекта на ул. „Граф Игнатиев“

Затварят за ремонт софийската улица „Шести септември“

19 February 2019 14:14

Ремонтни работи по столичната улица „Шести септември“ започват от утре, съобщиха от Столичната община.

Възобновяват ремонтните дейности по ул. "Цар Шишман" в София

12 February 2019 07:44

Реконструкцията на улица „Цар Шишман" в участъка от „Граф Игнатиев" до „Ген. Паренсов" в София се възобновява от днес.

Граждани алармират: Плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" се разместиха! (ВИДЕО)

31 January 2019 13:43

Според Андрей Зографски от „Спаси София” пропукали се плочи има и по улица „Граф Игнатиев”

Столична Община: Няма да се разкопават завършени участъци по ул. "Граф Игнатиев"

27 January 2019 17:26

Всички ремонтни дейности по подмяна на стара и изграждане на нова подземна инфраструктура по ул. "Граф Игнатиев", ул. "Солунска" и ул. "Ангел Кънчев", които са в обхвата на ремонта на Зона 2, са завършени. Не отговарят на истината твърдения, че отново ще бъдат разкопавани участъци, на които ремонтът е завършил с полагане на настилки.

До месец и половина ще ремонтират ремонта на бул. "Константин Величков" в София

15 January 2019 08:15

Асфалтът по бул. "Константин Величков" се напука. Само два месеца след полагането на настилката, тя е в окаяно състояние.

38 млн. лева са предвидени за ремонт на кварталните улици в София

11 January 2019 08:04

181 машини са почиствали столицата тази нощ, а 160 души са получили подслон в центровете за настаняване. Основните пътни артерии са обработени против заледяване. Към момента се почистват спирките на градския транспорт и малките кварталните улици. Ремонтът им е залегнал като приоритет в инвестиционната програма на Столична община за 2019 година. Каква част от бюджета ще отиде за поддръжката им? - зам.-кметът на София Дончо Барбалов беше гост в Сутрешния блок на БНТ.