Регионални

08 ноември 2018 16:46

Отлагат пускането на движението по авариралия мост край Червен бряг

Движението по авариралия мост между Червен бряг и село Горник не бива да бъде пуснато без експертно становище. Това е резултатът от днешната работна среща на плевенския областен управител Мирослав Петров с директора на Областно пътно управление инж. ...

източник: www.actualno.com
Виж повече

 
Свързани новини

Експерти забраниха минаването на леки коли по авариралия мост край Червен бряг

15 November 2018 13:40

Експерти от фирмата за проектиране на пътища, транспортни съоръжения и инженерна инфраструктура „АЛВЕ Консулт“ ООД, забраниха преминаването на автомобили по авариралия мост между Червен бряг и село Горник. По искане на кмета на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов, е направена експертна проверка и е издадено заключение за състоянието на мостовото съоръжение, съобщават от общинската пресслужба.

До дни пускат движението на леки коли по авариралия мост край Червен бряг

05 November 2018 13:40

Тази седмица ще бъде пуснато движението на леки коли по авариралия мост при село Горник, заради който в община Червен бряг бе обявено частично бедствено положение. До тогава остава ограничението по мостовото съоръжение да преминават само пешеходци. Това съобщи за Actualno.com кметът на Червен бряг инж. Данаил Вълов.

Инженери решават за ремонта на пропадналия мост край Червен бряг

30 October 2018 16:00

Най-късно до утре вечер специалисти трябва да се произнесат какъв ремонт да бъде извършен на авариралия мост край село Горник, заради който в община Червен бряг бе обявено частично бедствено положение. Тогава ще станат ясни и сроковете, в които може да се изпълнят ремонтните работи. Това съобщи днес за Actualno.com кметът на Червен бряг инж. Данаил Вълов.

Стана ясна причината за срутването на моста край Червен бряг

24 October 2018 13:30

Авариралият мост, заради който в община Червен бряг бе обявено частично бедствено положение, е поемал целия трафик от републиканската пътна мрежа в района. По него е имало ограничение за преминаване на автомобили до 5 тона, но то не е спазвано. Минавали са постоянно много по-тежки камиони. Това съобщи за Actualno.com кметът на Червен бряг инж. Данаил Вълов. „Не съм специалист, но според мен неспазването на това ограничение и преминаването на много тежки камиони е основната причина за

Община Червен бряг обяви частично бедствено положение

24 October 2018 09:45

Частично бедствено положение е обявено в община Червен бряг. Причината е аварирал мост при село Горник, който свързва околните населени места с града. Съоръжението е затворено за движение, съобщават от общинската пресслужба.