Регионални

09 ноември 2018 06:42

Трамвай излезе от релсите в София

Трамвай излезе от релсите и се заби в стълб в София, съобщи Нова тв. Инцидентът станал снощи на колелото на "Триъгълника" с мотриса, движеща се по линия 7. Пострадали няма. Очевидци твърдят, че ватманът карал с висока скорост трамвая, който е един от...

източник: www.actualno.com
Виж повече

 
Свързани новини

София ще има нов квартал

18 December 2018 19:29

В София ще бъде изграден нов квартал в района на бул. „Черни връх" и ул. „Сребърна". Това съобщи главният архитект на столицата Здравко Здравков. Кварталът ще е разположен на мястото на бившите индустриални предприятия в производствената зона "Хладилника" и ще разполага с жилища за 12 000 души. През януари догодина предстои и обсъждането на наредба за градската среда, която ще включва изисквания за цветовете и оформянето на фасадите.

Спират временно водоснабдяването в някои части на столица

18 December 2018 10:50

Временно ще бъде спряно водоподаване в някои части на София заради изграждане на канализация и подмяна на уличен водопровод.

Барбалов: Ще има санкции за забавянето на снегопочистването в София

18 December 2018 07:32

Имаше известно забавяне в организацията на снегопочистващите фирми в неделя в София. Реално се заплаща извършена работа и ако не са изпълнени задължения, ние няма да платим, каза заместник-кметът по финанси, здравеопазване и транспорт Дончо Барбалов.

Фандъкова: През 2019 г. ще изградим 16 нови детски градини, а метрото ще бъде 48 км

17 December 2018 11:04

90% от автобусите през следващата година ще бъдат нови и с най-високия екологичен стандарт

Градският транспорт в София се движи със закъснение

17 December 2018 09:08

Обичайно натоварен е трафикът в столицата, градският транспорт се движи с 5 мин. закъснение, а по натоварените участъци с до 10 мин. Това каза главният диспечер от Центъра за градска мобилност Мартин Георгиев в интервю за радио „Фокус“. „Интензивен е трафикът в централна градска част по бул. „Васил Левски“ до бул. „Дондуков“, през паметника на Васил Левски, Софийският университет до „Петте кьошета“. Освен

194 машини чистят снега в София

16 December 2018 13:47

Във всички райони на столицата се извършва избутване на снежни маси и разпръскване на соли срещу заледяване

София – евростолица на спорта с престижен приз от БТС

16 December 2018 13:43

Фондация „София – европейска столица на спорта“ бе отличена със специален приз по време на връчването на годишните награди на Български туристически съюз в препълнената зала на Ритуалния дом на ул. Кракра 2. Статуетката бе връчена на организационният секретар на фондацията Анатоли Илиев лично от председателя на БТС проф. Алексей Стоев, който изтъкна задоволството си от партньорството със София2018 и Столична община. На церемонията присъства и изпълнителният секрета

Дядо Коледа дойде в София на мотоциклет (СНИМКИ)

15 December 2018 21:32

Дядо Коледа дойде в София на мотоциклет. На площад "Св. Ал. Невски" Веспа Клуб България организира Коледно каране с костюми на Дядо Коледа с коледна украса на моторите.

Коледното настроение завладя зоопарка в София

15 December 2018 10:10

Коледен кът в софийския зоопарк: две магаренца и мини прасенце очакват децата и техните родители... в коледни дрехи. Всеки, който иска, може да погали, да нахрани или да се снима с пременените животни.

Умишлен палеж в колектор остави без ток шест квартала в София

14 December 2018 10:52

Умишлен палеж в колектор в района на столичния бул. "Сливница", предизвикан при опит за кражба, остави без електрозахранване късно снощи 12 600 клиенти на ЧЕЗ в шест столични квартала, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Засегнати са домакинства и стопански потребители в Захарна фабрика, Илинден, Света Троица, Западен парк, Фондови жилища и Банишора.