Регионални

09 ноември 2018 09:44

Започна онлайн гласуването за „Добрият самарянин“

Последна шеста номинации постъпила за тазгодишните награди „Добрият самарянин“. Тя е за доброволците от Сдружение с нестопанска цел „Диабет”, които ежедневно се грижат за здравето на хора, страдащи от диабет, и за ранно открив...

източник: www.actualno.com
Виж повече

 
Свързани новини

Крумовград започна благотворителна инициатива с мотото "Дари капачка – помогни за живот“

21 March 2019 10:30

Деца и възрастни изпълниха парка до автогарата, където голямо сърце – символ на обич и доброта приканва крумовградчани да събират в него, пластмасови капачки

Избери кауза и дари

17 March 2019 11:32

От 22 до 31 март всеки може да се включи в инициативата „България дарява“

Удостоиха кмета на община Лом с отличието "Добродетел на 2018"

15 March 2019 11:15

Кметът на Община Лом Пенка Пенкова бе отличена с високата награда заради активната подкрепа на Националната инициатива "Коледа за всяко дете" в гр. Лом и социални проекти на Националното сдружение на сираците в България (НССБ). Призът й бе връчен на официална церемония в Националния дворец на културата (НДК) в столицата.

Варненският митрополит Йоан направи дарение на Варненската педиатрична болница

15 March 2019 06:40

9-годишният Георги Иванов от Варна получи инсулинова помпа като дарение от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Духовникът дари 17 500 лева на Клиниката по педиатрия в университетската болница “Света Марина” във Вaрна. С част от парите беше купена помпата, а с останалата сума ще бъдат направени изследвания на 80 деца с диабет.

Благотворително модно ревю се проведе в Русе

14 March 2019 12:40

Три поколения манекени от Русе дефилираха на благотворително модно ревю, за да съберат средства за купуването на медицинска апаратура за рехабилитацията на деца с тежки увреждания.

Осиновен в САЩ българин направи дарение за деца с увреждания в Русе

13 March 2019 19:15

Русенец, осиновен в Съединените щати, се завърна обратно в дома, в който е израснал, за да дари пиано на децата с увреждания, които в момента посещават дневен център там. Повече по темата вижте в репортажа на Андрей Кючуков и оператора Деян Маринов.

Старозагорски малчугани с благотворителна инициатива в подкрепа на бебе Мая

13 March 2019 10:18

Старозагорски второкласници с благотворителна инициатива в подкрепа на бебе Мая.Децата от 2 "Е" клас към Шесто основно училище Стара Загора са решили вместо да подарят цветя, да съберат п...

Над две хиляди лева събраха ученици във Враца от базара "Да помогнем на Гери"

06 March 2019 09:21

От благотворителния базар "Да помогнем на Гери", ученичка в IX клас на СУ "Никола Войводов", която се бори с коварна болест, бе събрана и дарена за лечението й сумата от 2 170 лева. Базарът беше организиран от учениците и учителите, участници в проект "Маркетинг на младите предприемачи" по Програма "Еразъм+" в Средно училища "Никола Войводов". Много родители, учители, ученици и граждани застанаха зад благородната кауза и със закупените мартенички доказаха, че добротата и благотворителността са в сърцата им.

Община Петрич събира средства за трима жители, нуждаещи се от скъпо лечение

05 March 2019 13:23

Община Петрич се обедини в кампания за събиране на средства за трима жители на общината. От скъпо лечение се нуждаят 15-годишно момиче, 21-годишен младеж и жена на средна възраст. Част от необходимата сума вече е събрана с благотворителни инициативи и с кутии за дарения, поставени в търговски обекти в града и селата.

Дамски клуб на токчета с нова благотворителна инициатива за малката Антония

02 March 2019 11:29

За трета поредна година коктейл-бар TheHUB ще проведе своя традиционен базар, по повод предстоящия Световен Ден на жената – 8-ми март. Тазгодишното събитие е в партньорство с Общински Детски съвет – гр.Монтана, а целта е благотворителна - да се съберат средства, които ще помогнат на малката Антония Антонова.