Регионални

06 декември 2018 19:32

Новият зам.-кмет по транспорта в СО обеща проверка на ремонта на "Граф Игнатиев"

Дончо Барбалов заема мястото на подалия оставка Евгени Крусев като зам.-кмет по транспорта. Това съобщи на заседанието на Столичния общински съвет кметът на София Йорданка Фандъкова. Барбалов ще трябва да продължи работата върху всички обекти в секто...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Възобновяват ремонтните дейности по ул. "Цар Шишман" в София

12 February 2019 07:44

Реконструкцията на улица „Цар Шишман" в участъка от „Граф Игнатиев" до „Ген. Паренсов" в София се възобновява от днес.

Граждани алармират: Плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" се разместиха! (ВИДЕО)

31 January 2019 13:43

Според Андрей Зографски от „Спаси София” пропукали се плочи има и по улица „Граф Игнатиев”

Столична Община: Няма да се разкопават завършени участъци по ул. "Граф Игнатиев"

27 January 2019 17:26

Всички ремонтни дейности по подмяна на стара и изграждане на нова подземна инфраструктура по ул. "Граф Игнатиев", ул. "Солунска" и ул. "Ангел Кънчев", които са в обхвата на ремонта на Зона 2, са завършени. Не отговарят на истината твърдения, че отново ще бъдат разкопавани участъци, на които ремонтът е завършил с полагане на настилки.

До месец и половина ще ремонтират ремонта на бул. "Константин Величков" в София

15 January 2019 08:15

Асфалтът по бул. "Константин Величков" се напука. Само два месеца след полагането на настилката, тя е в окаяно състояние.

38 млн. лева са предвидени за ремонт на кварталните улици в София

11 January 2019 08:04

181 машини са почиствали столицата тази нощ, а 160 души са получили подслон в центровете за настаняване. Основните пътни артерии са обработени против заледяване. Към момента се почистват спирките на градския транспорт и малките кварталните улици. Ремонтът им е залегнал като приоритет в инвестиционната програма на Столична община за 2019 година. Каква част от бюджета ще отиде за поддръжката им? - зам.-кметът на София Дончо Барбалов беше гост в Сутрешния блок на БНТ.

Ремонтите в София спряха заради големия студ

09 January 2019 06:21

Всички улични ремонти в София са спрени заради минусовите температури, съобщи зам.-кметът по финанси, здравеопазване и транспорт Дончо Барбалов, предаде в. "24 часа". В числото на спрените ремонти влизат тези около ул. "Граф Игнатиев" и в градините "Кристал" и "Св. Климент Охридски". Спира се работата и по трамвайното трасе по ул. "Каменоделска", както и изграждането на нова тролейбусна линия от "Лозенец" по част от бившия маршрут на т

Фандъкова: Зелените трамвайни релси от Руски паметник ще бъдат удължени до пл. „Македония“

05 January 2019 09:24

Прекратяването на процедурата за реконструкция на трасето на трамвай №5 от Руски паметник до Княжево ни даде възможност да направим тези промени в проекта. С тях се запазват 163 места за паркиране, както и локалните платна за движение, пише тя във фейсбук

"Ремонт на ремонта" през 2018 г. за София и столичани

30 December 2018 20:04

Отиващата си 2018 г. ще бъде запомнена с недоволството на софиянци около ремонтите в града, които дадоха повод за многобройни шеги и дори доведоха до оставката на зам.- кмета по транспорта. Обновяването на ул. "Граф Игнатиев" отклони вниманието от останалите големи и ремонти в столицата. Обновени бяха бул. "България", бул. "Васил Левски" и бул. "Константин Величков". Какво е качеството на изпълнението при тях и какво предстои да бъде довършено - репортерът Карина Караньотова обобщава.

Йорданка Фандъкова: Научихме си урока, само работа не е достатъчна!

22 December 2018 12:01

През септември 2019 г. част от третия лъч на метрото ще бъде пуснат, съобщи кметът на София

Пуснаха ​движението на трамваите по ул. "Граф Игнатиев"

20 December 2018 09:46

Движението на трамваите по столичната улица "Граф Игнатиев" вече е възстановено. След дълъг и спорен ремонт на релсовото трасе трамвайните линии 10, 12 и 18 се връщат със старото си разписание.