Регионални

06 декември 2018 20:07

КАТ глоби кмета на Хасково за лоши пешеходни пътеки

Кметът на Хасково се сдоби с два акта от КАТ, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от Дарик. Кметът Добри Беливанов беше глобен заради неизряден вид на пешеходните пътеки в града. Проверката беше разпоредена от Главния прокурор Сотир Цаца...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Прокуратурата ще разследва за корупционни схеми около шефа на КАТ-Казанлък

15 December 2018 15:14

Втори оглед се извършва днес на мястото, където вчера той беше открит мъртъв

​Отстранен е възникналият технически проблем в системата на МВР

14 December 2018 17:00

Технически проблем в информационната система на МВР възникна вследствие на неколкократно прекъсване на електрическото захранване. Това засегна част от услугите, предоставяни от столичния КАТ и от колегите им в страната. Проблемът беше отстранен от експертите, съобщиха от МВР.

Отново срив в информационната система на КАТ

14 December 2018 15:33

Технически проблем в част от информационната система на МВР е възникнал вследствие на неколкократно прекъсване на електрическото захранване. Експерти работят по отстраняване на проблема. До тогава част от услугите, предоставяни от столичния КАТ и колегите им в страната, няма да могат извършвани. Поднасяме своите извинения на гражданите за причинените неудобства, съобщиха от МВР. Припомняме, че на 10 декември автоматизираната информационна система на Пътната полиция блокира. Тогава от МВР у

Очакват се прекъсвания на светофарите в Казанлък през почивните дни

13 December 2018 15:59

Заради промени в програмния режим на светофарите през двата почивни дни в Казанлък временно ще е нарушена работата на светофарните уредби, предаде кореспондентът на Actualno.com. Въвеждането на новите настройки трябва да осигури по-добра организация на движението за моторни превозни средства и пешеходци.При нeработеща светофарна сигнализация, да се следват пътните знаци и придвижването да се извършва с повишено внимание, призовават от Община Казанлък.

Информационната система на КАТ вече работи нормално

10 December 2018 19:00

Автоматизираната информационна система на Пътната полиция, която блокира днес сутринта, вече работи нормално. От МВР уточниха пред БНР, че тестовете след актуализирането на софтуера са успешни. През целия ден в пунктовете на КАТ в страната не можеха да бъдат обслужвани граждани. Причината беше инсталирането на нов софтуер. От сутринта гражданите нямаха да имат достъп до Автоматизираната информационна система "Управление на наложени глоби по наказателни постановления и извършване на плаща

Не се знае кога ще бъде отстранен проблемът в системата на КАТ

10 December 2018 16:18

Срив в онлайн системата на КАТ блокира работата на звеното в цялата страна.

КАТ започва проверки за алкохол и наркотици

10 December 2018 14:41

Пътна полиция започва проверки от днес за контрол на водачите на моторни превозни средства за шофиране след употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози, информираха от пресцентъра на МВР.

Технически проблем блокира онлайн услугите на КАТ

10 December 2018 10:59

Временно е ограничен достъпът до част от онлайн услугите, предлагани от "Пътна полиция", поради възникнал технически проблем, съобщиха от пресцентъра на МВР. Проблемът се е появил при инсталиране на нова версия на автоматизираната информационна система. Затова ще бъде спрян достъпът до системата "Управление на наложени глоби по наказателни постановления и извършване на плащания по тях през Интернет, SMS, WAP" и до Портала за електронни административни услуги - задължения по документи, издадени от "Пътна полиция". До отстраняване на проблема гражданите няма да могат да извършват съответните справки онлайн, ще бъде затруднено и административното обслужване на гишетата на "Пътна полиция" в столицата и в цялата страна. Работи се по отстраняването на проблема.

Спецакция на МВР за Студентския празник

06 December 2018 22:44

Специализирана акция на полицията в цялата страна заради Студентския празник 8 декември. Органите на реда предупредиха, че няма да пестят ресурси и ще следят стриктно за спазването на реда и предотвратяването на инциденти както на пътя, така и в нощните заведения.

Единственият паметник на Кара Кольо откриха в Тополовград

06 December 2018 14:20

Единственият паметник на легендарния хайдутин Кара Кольо откриха днес в Тополовград кметът Божин Божинов и авторът Христо Дюлгеров. Това стана на тържествена церемония, която уважиха заместник-областният управител на област Хасково Ангел Божинов, председателят на Общинския съвет Васил Сяров, общественици, граждани, ученици и гости. Идеята за монумента се родила спонтано през 2013 година от кмета Божинов и автора - Христо Дюлгеров. Още тогава започва и дарителка кампания за събиране на средства.