Регионални

17 януари 2019 13:09

Намериха мъртъв издирван мъж от Силистренско

Намерен е трупът на обявен за издирване 81-годишен мъж от силистренското село Калипетрово, съобщиха от ОДМВР-Силистра. Трупът е намерен в района на местността "Орехова гора" край Силистра. При извършения първоначален оглед не са установени...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Столичната полиция издирва 74-годишна жена

16 July 2019 17:18

СДВР издирва Румяна Евденова Коцалиева от София. 74-годишната жена е в неизвестност от 12 юли, когато преди обяд е напуснала дома си в ж.к. “Зона Б-5”. Жената е висока около 165 см, със слабо телосложение, къса кестенява коса и черни очи. В деня на изчезването си е била облечена с тъмносиня дънкова пола, обута със светло сини гуменки. Няма телефон и лична карта в себе си.

Откриха обявения за издирване шуменец Мартин Вангелов

05 July 2019 18:31

Няма данни спрямо него да е извършено посегателство или друго престъпление

Жена изчезна безследно в Родопите

04 July 2019 10:24

84-годишна жена от смолянското село Тикале е в неизвестност вече почти от две денонощия и въпреки акциите по издирването ѝ, на този етап няма и следа от нея. Информацията за изчезналата възрастна родопчанка бе потвърдена и от полицията. "Последно жената е била забелязана във вторник около 18:00 часа в района на къщата, в която живее и от тогава никой не е виждал. Снощи получихме сигнал от близките и започнахме да я търсим“, коментира за Дарик кметът на село Тикале Юри Кацаров. През нощта са организирани екипи от полицаи, лесничеи, доброволци и следово куче, но не е намерена следа от 84-годишната жена. "Продължаваме с акциите за издирването на жената, сигналът за изчезването е постъпил снощи малко преди 22:00 часа. Продължаваме да е търсим“, коментира директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Според Кацаров, днес предстои и включване на алпинисти в акцията по издирването на Шукрие Пиперкова, като те главно ще търсят в скалиста местност, която е непосредствено в селото и има сериозни процепи по тях. "Жената живее с една от дъщерите си и внучето, здравословни проблеми е нямало. Сутринта се е оплаквала от кръвното и има малки проблеми със зрението“, коментира още Юри Кацаров.

МВР издирва 15-годишно момиче от Софийско

03 July 2019 09:41

МВР издирва 15-годишно момиче, изчезнало безследно от софийското село Мировяне. Биляна Спасова е напуснала дома си вчера по обяд. Ученичката не е взела телефона си и е в неизвестност. Момичето е със слабо телосложение, високо е около 168 см. Било е облечено с черен анцуг и тениска, най-вероятно сива на цвят. "Много спокойно и свито дете е и изобщо не е в неин стил да изчезне. Няма я цяла нощ и цялото село е претърсено, свързали сме се с приятелите ѝ. Моля за помощ", написа във Facebook сестрата на изчезналата Биляна - Евелина Спасова. Ако гражданин има информация за момичето, може да подаде сигнал на тел. 112, в най-близкото управление на МВР или на телефона, оставен от близките ѝ - 0877/272273.

Силистренци на протест срещу нашествието на комари

27 June 2019 23:30

Силистренци излязоха на протест заради нашествието на комари и неефективната, според тях, работа на общинската администрация в борбата с хапещите насекоми.

Мъж от София е изчезнал в района на язовир Бебреш

14 June 2019 20:39

Набират се доброволци за подпомагане на издирването

Зов за помощ: Болна от Алцхаймер жена е изчезнала в София

14 June 2019 07:12

Жената се казва Славка, няма документи, нито мобилен телефон

Три деца са ранени в Силистра на празник за 1 юни

31 May 2019 13:26

Осколка от взривена граната ранява две момченца и едно момиченце от детска градина

Издирват майка с 8-месечно бебе, изчезнали в река Дунав

28 May 2019 09:44

Другото дете на жената - 7-годишно момче, било спасено от случайни минувачи

Двама мъже загинаха в свинекомплекс в Попина

19 May 2019 09:07

Механикът влязъл в септичната яма, станало му лошо, двама работници му помогнали, но единият от тях се задушил