Регионални

06 февруари 2019 16:34

Прекратиха договора на наемателя на магазина, от който избяга змия

Прекратиха договора с магазина в Пловдив, от който вчера избяга двуметрова анаконда. До една седмица наемателят ще освободи обекта. Влечугото беше издирвано в продължение на близо 9 часа, а акцията вся смут сред работещите и клиентите на търговския к...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Строеж превзе тротоар в Стария град в Пловдив

16 April 2019 08:06

За строеж, който е превзел част от тротоар в Стария град в Пловдив сигнализираха възмутени зрители. Новостроящата се сграда се намира в сърцето на Старинния резерват и според хората тя е "изяла" целия тротоар, както и част от улицата, водеща към емблемата на града – Античния театър. Вижте повече от прякото включване на репортера ни Антоанета Чакандракова, която провери да;о има нарушение и ще бъдат ли предприети някакви мерки.

14 млн. лева за по-чист въздух в Пловдив

14 April 2019 10:13

Пловдив с гласувана кандидатура за участие в пилотен проект за подобряване качеството на въздуха. Градът ще получи безвъзмездно 14 млн. лв. по Оперативна програма „Околна среда" на ЕС.

Сигнал за бомба затвори жп гарата в Пловдив за около 2 часа

13 April 2019 21:51

Сигнал за бомба затвори Централната жп гара в Пловдив тази вечер. Към 18:00 часа на телефон 112 е получено анонимно обаждане за поставено взривно устройство.

Цените на имотите в Пловдив се покачват заради Европейската столица на културата

13 April 2019 08:30

Покупките на жилища с инвестиционна цел в Пловдив са нараснали от началото на годината. От агенциите за недвижими имоти под тепетата обясняват скока с това, че Пловдив е Европейска столица на културата.

Нови обитатели в Природонаучния музей в Пловдив

07 April 2019 09:12

Акули и някои от най-отровните соленоводни риби в света отскоро са най-новото попълнение в Природонаучния музей в Пловдив. Екзотичните морски обитатели плуват в аквариуми със солена вода.

Последни детайли преди откриването на подлеза на Централна поща в Пловдив

07 April 2019 09:00

Ден преди официалното пускане на движението по ул. "Гладстон" в участъка под Централна поща в Пловдив строителите довършват финалните детайли. Едно от най-натоварените трасета в града остана затворено повече от половин година, което създаде сериозни проблеми в трафика.

Ясна е самоличността на мъжа, открит мъртъв в центъра на Пловдив

05 April 2019 14:05

Сред познатите си той е по-известен като Миро Боксьора

Откриха прострелян в главата мъж в центъра на Пловдив

05 April 2019 12:12

Районът е отцепен, на място се провеждат процесуални и следствени действия за изясняване на обстоятелствата около смъртта му

Катастрофа с автобус на градския транспорт в Пловдив, няма пострадали

03 April 2019 12:24

Катастрофа с автобус на градския транспорт в Пловдив. Инцидентът стана рано тази сутрин на едно от възловите кръстовища в центъра на града. Няма жертви и пострадали.

Продължава бутането на незаконни къщи и постройки в пловдивската "Шекер махала"

02 April 2019 07:15

Акцията започна вчера и се провежда при засилено полицейско присъствие заради опасност от ескалация на напрежението сред живущите в района.Вижте и още във включването на Антоанета Чакандракова.