Регионални

12 февруари 2019 09:14

В "Лъвски скок" ще участват осем смолянски училища  

Смолян за поредна година ще бъде домакин на регионално ученическо състезание „Лъвски скок”. То ще се проведе идния вторник, на 19 февруари, в Спортна зала „Величко Чолаков“ от 10,30 часа, съобщи Мария Семерджиева &nd...

източник: www.actualno.com
Виж повече

 
Свързани новини

Петиция срещу закриване на подготвителните групи в музикалните училища в Пловдив

21 April 2019 09:34

Родители се обявиха против намерението от следващата учебна година да бъдат закрити подготвителните групи в Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков" в Пловдив. Недоволните родители са организирали електронна петиция, която до момента са подкрепили около 900 души - сред тях множество музиканти и бивши възпитаници на музикалното учебно заведение.

Нов физкултурен салон за учениците в село Кочан

20 April 2019 08:40

Над 280 ученици и техните учители от началото на следващата учебна година ще имат възможността да провеждат часовете по физическо възпитание през зимата на закрито.

Изясниха самоличността на убития край Смолян

17 April 2019 11:27

Установено е, че смъртта му е настъпила преди около 15 дни

Мъж е бил убит край Смолян

16 April 2019 16:02

Тялото му бе открито вчера, той е бил удушен

С цветовете на трикольора свети името на Професионалната гимназия в Бяла Слатина

12 April 2019 15:20

Професионалната агротехническа гимназия „Никола Йонков Вапцаров“ в Бяла Слатина продължава упоритата си работа по модернизиране на сградата на учебното заведение. След успешните проекти по изграждане на иновативна безжична мрежа и въвеждането на модерна система за контрол на достъпа, училището може да се похвали и с новата си придобивка – надпис с името на училището.

Сапарева баня ще стимулира родители, които запишат децата си в местното училище

06 April 2019 08:48

Община Сапарева баня ще стимулира финансово родители, които запишат децата си в първи клас в местното училище. Идеята е младите хора да не напускат курортния град, а в Средищното училище „Христо Ботев" да не се стигне до закриване на паралелки. Много от семействата предпочитат децата им да учат в Дупница или Благоевград.

В Благоевград организират безплатни занимания за учениците през ваканцията

03 April 2019 09:13

Община Благоевград и спортните клубове в града предоставят безплатни занимания за учениците през априлската ваканция. Всеки ден, в различни часове, децата могат да тренират любимите си спортни занимания, под ръководството на лицензирани специлисти.

Училищни автобуси в София - възможна идея ли е?

02 April 2019 09:10

Обмислят въвеждането на училищни автобуси в София. Предложението беше дадено на провелата се през почивните дни работилница за иновации, която събра идеи за подобряването на качеството на живот в столицата.Може ли да се реализира една такава идея - вижте прякото включване на Тереза Ставрева.

Спортен клуб по биатлон "Ком" - Берковица ще обучава безплатно деца

12 March 2019 15:10

Спортен клуб по биатлон "Ком" - Берковица спечели проект по Програма "Спорт за деца в свободното време" за 2019 г. на стойност от 5 100 лв, който предвижда безплатно обучение на деца по биатлон. Обучението ще се проведе през месеците март, април, май, юни, ноември и декември, съобщават от Община Берковица.

Близо 400 малки плувци от цялата страна участваха в турнира „Русалка“ в Стара Загора

11 March 2019 10:11

В шестото издание на плувния турнир „Русалка“, който се проведе в Стара Загора на 9- 10 март, участваха рекорден брой - близо 400 малки плувци от три възрастови групи, представители на ...