Регионални

12 февруари 2019 09:34

Ремонтите във Варна затрудняват движението

Строителството на бул. „Васил Левски“ във Варна продължава да създава големи неудобства за жителите на града. Заради изграждането на кръгово кръстовище беше затворена част от един от най-натоварените булеварди - “Цар Освободител”....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Музей на водоснабдяването отвори врати във Варна

22 June 2019 08:37

Музей на водоснабдяването и канализацията отвори врати във Варна по инициатива на регионалното министерство. Експозицията представя пълния цикъл, през който минава водата, за да стигне до домовете ни.

Ремонтите по бул. "Васил Левски" във Варна отново предизвикаха недоволство

19 June 2019 19:26

Ремонтите по бул. "Васил Левски" във Варна отново предизвикаха общественото недоволство. Този път причината е премахването на зеленината от разделителната ивица на булеварда и полагането на асфалт. След острата реакция на архитекти и граждани, от община Варна разпоредиха асфалтът да се премахне и на мястото да се насипе пръст.

Кирки забити в колата на кандидат за ректор на Техническия университет във Варна

14 June 2019 18:38

Десет дни преди изборите за ректор на варненския Технически университет, един от кандидатите намери колата си с две забити в нея кирки. Сигналът за инцидента е подаден около 8:00 часа сутринта в полицията във Варна.

Зрелищен смерч над Варна

09 June 2019 17:33

Снимки от явлението бяха публикувани в социалните мрежи

Ловно дружество "Варненски сокол" навърши 130 години

08 June 2019 14:42

Ловно-рибарското дружество "Варненски сокол" навърши 130 години. То е основано в първите години след Освобождението от видни представители на интелигенцията във Варна и не е прекъсвало дейността си до днес. Дружеството е сред малкото организации в страната, които отглеждат и разселват десетки муфлони и елени.

Жители на варненския квартал "Изгрев" настояват за по-добра инфраструктура

08 June 2019 10:18

Живеещите във варненския квартал "Изгрев" се оплакват от лошата инфраструктура в района. Хората са подали жалба до райoнното кметство и до общината, с която искат да бъде разширен и укрепен единственият път, който води до домовете им. На улица "Минзухар", на която живеят над 40 семейства, няма улично осветление, тротоари и казани за смет. А близкото дере не е обезопасено.

Варна с безплатен интернет на обществени места

08 June 2019 10:08

Община Варна получи ваучер на стойност 15 000 евро по линия на европейската инициатива за безплатен интернет на обществени места. Wi-Fi системата ще има 10 точки за достъп в града. Осем от тях вече са активни, а останалите две са в процес на изграждане.

Спират тока на Радиозавода във Варна заради дълг

06 June 2019 07:57

Радиозаводът във Варна може да остане без ток заради натрупан дълг от над 580 000 лева. Електроразпределителното дружество "Енерго про" заплашва да спре захранването към предприятието, което произвежда специализирана техника за МВР, Министерството на отбраната и клиенти в Европа.

ГДБОП разкри фалшиви и опасни слънчеви очила във Варна

03 June 2019 12:40

Акция на ГДБОП във Варна. Разкрити са 2 депа за фалшиви и опасни за зрението слънчеви очила. Те били предназначени за продажба по интернет.

Нови микробуси за хората с увреждания във Варна

01 June 2019 11:30

Хората с увреждания във Варна получиха два нови специализирани микробуса за превоз в рамките на града. Колите разполагат с 6 места за седящи, пространство за две инвалидни колички и специална платформа за качването им. Средствата за микробусите, на обща стойност 140 000 лева, са осигурени от Община Варна.