Регионални

02 април 2019 09:33

7,5 км опашка от TIR-ове се е образувала на Дунав мост 2

Огромна километрична опашка се е образувала на ГККП Дунав мост 2 Видин - Калафат. Към момента тя е около 7,5 км. Това каза един от шофьорите Иван Кузманов, съобщава btv....

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Километрично задръстване на "Цариградско шосе" в София

15 May 2019 18:01

Дъждът и предстоящият футболен мач блокираха столицата

Движението през Ришкия проход временно е затворено

15 May 2019 12:45

Заради преобърнат товарен автомобил временно се затваря за движение Ришкият проход, съобщи БНР. Движението на автомобилите се пренасочва през Айтоския проход. На мястото на пътния инцидент в момента има 4 крана, които се опитват да изместят тира извън пътното платно.

Изтичане на газ затвори преди обед главния път Е-79

12 May 2019 12:13

Инцидент с ТИР, натоварен с бутилки с метан, затвори за кратко тази сутрин главен път Е-79 на входа на Благоевград. Имаше опасения за обгазяване, но след направения оглед на пожарникарите движението в района беше пуснато.

Катастрофа затруднява движението преди детелината край Стара Загора на АМ “Тракия“ в посока Бургас

10 May 2019 13:16

Временно движението при км 200 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента поради ПТП, съобщиха от пресцентъра на Агенция пътна инфраструктура. Няма данни за сери...

Промени в движението в София заради посещението на папата и военния парад

03 May 2019 07:31

Промени и в движението в столицата заради посещението на папа Франциск и военния парад на 6 май.

Очаква се интензивен трафик преди Гергьовден

03 May 2019 06:17

В последния работен ден преди Гергьовден - специални мерки за безопасно придвижване по основните пътища в страната.

Интензивно движение към София, екипи на КАТ контролират трафика

29 April 2019 13:58

Движението по автомагистрала "Тракия" става интензивно в часовете от ранния следобед на последния почивен ден от великденските празници, съобщават от "Пътна полиция".

Всички гишета на "Кулата" работят, трафикът е нормален

29 April 2019 12:30

В последния от серията почивни дни, ситуацията на Граничен пункт "Кулата" е спокойна - няма колони от автомобили и трафикът е нормален. Всички девет гишета на пункта работят, увеличен е съставът на граничните служители, а заради спряното движение на тирове, на всички възможни ленти за движение се пропускат автомобили и автобуси.

Без тапи на "Дунав мост" след новото разширение

29 April 2019 08:24

Успя ли новото разширение на Граничен пункт "Дунав мост", което работи експериментално, да поеме повишения трафик на автомобили на влизане от Румъния към България по Великден и подейства ли създадената нова организация на работа - вижте повече от прякото включване на Виолета Никифорова.

Експерти съветват: Не натискайте спирачка в аквапланинг, винаги пазете дистанция

29 April 2019 08:02

Днес се очаква "голямото прибиране" след почивните дни за Великден. Огромен трафик, изнервени шофьори и за съжаление, доста често пътни инциденти. Как да избегнем задръстванията и как да се приберем безпроблемно? Темата в студиото на Сутрешния блок на БНТ коментираха Йонко Иванов - председател на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка и Малинка Бондаренко от Съюза на българските автомобилисти.