Образование и семейство

03 април 2019 09:13

В Благоевград организират безплатни занимания за учениците през ваканцията

Община Благоевград и спортните клубове в града предоставят безплатни занимания за учениците през априлската ваканция. Всеки ден, в различни часове, децата могат да тренират любимите си спортни занимания, под ръководството на лицензирани специлисти....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Във Видин се проведе футболен турнир за детските градини

19 May 2019 14:30

Спортното събитие се организира от Детски футболен клуб „Видин”, с подкрепата на Областния съвет на БФС и Общината. То се проведе при изключителен интерес, съобщават от общинската пресслужба.В него взеха участие над 120 деца, на възраст 5-6 години от 7 детски градини – „Желязко Попниколов“, „Арабела“, „Васил Левски“, „Славейче“, „Детелина“, „Незабравка“ и „Русалка“.

Над 450 деца спортуваха заедно във Враца

17 May 2019 13:45

С представително шествие на детските градини бе дадено началото на четиринадесетото издание на общинския спортен празник „Децата на Враца спортуват“. Събитието се проведе в Лекоатлетическата писта и бе открито от заместник-кмета Петя Долапчиева, която поздрави участниците и пожела успех в игрите. Тя посочи още, че чрез днешния празник отбелязваме Световния ден на предизвикателството и Деня на българския спорт.

Враца отбелязва Деня на българския спорт с лекоатлетическа щафета

15 May 2019 13:00

Над 70 деца ще се включат в традиционната лекоатлетическа щафета, с която във Враца ще се отбележи Деня на българския спорт – 17 май. Началният час на събитието е в 11:00 ч. и ще се проведе на алеите на спортен комплекс „Христо Ботев“.

Градско първенство по художествена гимнастика за детските градини в Мездра

13 May 2019 14:20

В Деня на светите равноапостоли Кирил и Методий – 11 май, в Мездра се проведе Градско първенство по художествена гимнастика. Състезанието предизвика изключителен интерес сред почитателите на най-красивия спорт и събра 21 отбора от Мездра, Враца и Ботевград. В надпреварата се включи и един отбор от София.

Звездни спортисти дойдоха в Стара Загора за детските олимпийски игри

11 May 2019 12:56

Легендарни спортисти, прославили България, дойдоха днес в Града на липите, за да участват в осмото издание на Детски спортни игри „Олимпийски надежди“. В тях участваха над 800 деца от 2...

Зарадваха децата от монтанското село Вирове с нова футболна площадка

10 May 2019 16:30

Ограденото игрище се намира в близост до сградата, която си делят читалището, кметството, младежкия клуб и библиотеката в село Вирове. Пред нея достолепно се издига вековен дъб. Там днес местният свещенник отец Ангел призова Божието благословение с молитва и освети новата придобивка на селото.

Над 800 деца ще участват в осмото издание на спортните игри “Старозагорски олимпийски надежди“

09 May 2019 12:54

Над 800 деца от старозагорски училища и спортни клубове, участници в осмото издание на Детски спортни игри „Олимпийски надежди“ в Стара Загора. Те ще имат възможност да пробягат 100 мет...

Над 350 деца участват в „Мини шампионска лига“ във Враца

04 May 2019 13:30

Кметът Калин Каменов награди отбори на детски градини, участници в четвъртото издание на футболния турнир „Мини шампионска лига“. Каменов поздрави присъстващите и призова малките футболисти да продължават да спортуват.

Нови тестове на НСА ще оценяват физическото състояние на учениците

02 May 2019 12:53

Децата ще изпълняват пет контролни упражнения

Деца засадиха цветя във формата на антична мозайка в Сандански

20 April 2019 08:46

За първия празник на цветята в Сандански, който ще продължи до неделя, деца от различни училища в курортния град засадиха цветя във формата на антична мозайка. От археологическия музей в града раздадоха на ученици над 200 бегонии, които да засадят на специално определено в парка на музея място.