Регионални

05 април 2019 09:50

Интензивен трафик на ГКПП "Дунав мост" 2 Видин - Калафат

Интензивен е трафикът на изхода на ГКПП "Дунав мост" 2 Видин - Калафат за товарни автомобили. Това съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция "Гранична полиция". Данните са към 6:00 часа тази сутрин. На границата със Сърбия, Македония, Гърция и Турци...

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Колона от коли по пътя за Роженския събор

20 July 2019 13:04

Зона за съвети за пътна безопасност са обособили експерти на поляните

Опашки от автомобили на ГКПП "Капитан Андреево"

20 July 2019 09:17

Опашки от коли има от сутринта на граничен пункт Капитан Андреево. Интензивният трафик се наблюдава от дни на границата ни с Турция.

Повече от 8 хиляди автомобила на ден затапват "Капитан Андреево"

19 July 2019 20:15

В събота и неделя се очаква много още по-голямо увеличение на трафика

Спират движението по част от "Тракия" заради изграждане на тол системата

19 July 2019 19:18

В продължение на един час ще бъде спряно изцяло движението по част от автомагистрала "Тракия" в събота, 20 юли. За времето от 23 до 24 ч ще бъде спряно движението в двете посоки от км 40 до км 44 на магистралата в района на Ихтиман.

Ограничават движението в тунел "Витиня" заради профилактика на осветлението

15 July 2019 17:46

Утре – 16-ти юли, от 8:30 ч. до 16:30 ч. движението за Варна в тунел "Витиня" на АМ "Хемус" ще се осъществява поетапно в аварийна или изпреварваща лента поради профилактика на осветлението. Трафикът в посока София ще се пренасочва от км 35+450 /служебна връзка/ на магистралата по път I-1 София - Ботевград и при км 30+260, при пътна връзка "Витинска река", ще се включва отново в АМ "Хемус".

Свлачище затрупа пътя между Девин и "Пампорово"

14 July 2019 16:30

След последните дъждове са се активизирали свлачищни процеси на пътя Девин - Пампорово, съобщиха от Uniconbg.com. Според споделената от изданието информация огромни камъни се отчупват от скалите и се създават предпоставки за инциденти и сериозни поражения по автомобилите. Пътният участък около село Широка Лъка е в най-лошо състояние. По всяка вероятност ще се изчака да отмине влажното време и тогава да се предприемат действия за обезопасяване и разчистване на пътя.

Затварят участък от Подбалканския път

13 July 2019 12:12

От 14.00 часа днес, 13 юли, до 14.00 часа на 14 юли /неделя/ се затваря за движение участък от Подбалканския път I-6 в района на Карлово. Това съобщиха от АПИ. Ограничението е за извършване на заключителните работи при изграждането на ново кръгово кръстовище на първокласния път. Предстои полагането на последния асфалтов пласт и на пътната маркировка, а това налага спиране на трафика, уточниха от пътната агенция. Обходният маршрут за пътуващите в посока Бургас е: с. Иганово - с. Московец - с. Богдан - с. Каравелово - с. Климент- с. Войнягово - гр. Баня - с. Васил Левски - път I-6 за гр. Бургас. Маршрутът за пътуващите към София е: с. Васил Левски - гр. Баня - с. Войнягово - с. Климент - с. Каравелово- с. Богдан- с. Московец - с. Иганово по път I-6. Новото кръстовище е в началото на Карлово, в посока Сопот, и е на мястото на старото триклонно кръстовище с обходния път на града. За изграждането му АПИ е осигурила близо 781 хил. лв. С построяването му транзитното движение се извежда от центъра на Карлово, повишава се безопасността на движение и се намаляват до минимум предпоставките за пътни инциденти. Новото кръстовище ще бъде и с енергоефективно LED осветление, пише още в съобщението.

Спират движението на "Хемус" за един час на 13 юли

12 July 2019 21:58

В събота от 23 до 24 ч. ще бъде спряно движението по отсечка от автомагистрала Хемус, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Спирането на трафика се налага заради монтаж на рамка за камерите на тол системата.

ТИР аварира на моста на река Искър край Мездра

12 July 2019 15:00

ТИР с полска регистрация е аварирал на моста на река Искър край Мездра. Инцидентът е станал около 14.30 часа. Движението временно затруднено и се регулира от екип на пътна полиция. ТИР-ът се е движил в посока Враца, когато е станала аварията. Пострадали няма.

Катастрофа ограничава движението на пътя Сливница – Божурище

12 July 2019 09:14

Движението по път I-8 Сливница – Божурище при км 28 се осъществява в една лента поради пътно-транспортно произшествие, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.