България

08 април 2019 08:05

Новото разширение на граничния пункт при Дунав мост може да създаде задръствания

Новото разширение на граничния пункт при Дунав мост, което трябва да облекчи трафика, ще заработи до седмица. Трасетата за обработка на автомобили вече бяха изпробвани експериментално преди година. Каква ще бъде организацията на работата на граничния...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Километрично задръстване на "Цариградско шосе" в София

15 May 2019 18:01

Дъждът и предстоящият футболен мач блокираха столицата

Движението през Ришкия проход временно е затворено

15 May 2019 12:45

Заради преобърнат товарен автомобил временно се затваря за движение Ришкият проход, съобщи БНР. Движението на автомобилите се пренасочва през Айтоския проход. На мястото на пътния инцидент в момента има 4 крана, които се опитват да изместят тира извън пътното платно.

Изтичане на газ затвори преди обед главния път Е-79

12 May 2019 12:13

Инцидент с ТИР, натоварен с бутилки с метан, затвори за кратко тази сутрин главен път Е-79 на входа на Благоевград. Имаше опасения за обгазяване, но след направения оглед на пожарникарите движението в района беше пуснато.

Катастрофа затруднява движението преди детелината край Стара Загора на АМ “Тракия“ в посока Бургас

10 May 2019 13:16

Временно движението при км 200 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента поради ПТП, съобщиха от пресцентъра на Агенция пътна инфраструктура. Няма данни за сери...

Промени в движението в София заради посещението на папата и военния парад

03 May 2019 07:31

Промени и в движението в столицата заради посещението на папа Франциск и военния парад на 6 май.

Очаква се интензивен трафик преди Гергьовден

03 May 2019 06:17

В последния работен ден преди Гергьовден - специални мерки за безопасно придвижване по основните пътища в страната.

Интензивно движение към София, екипи на КАТ контролират трафика

29 April 2019 13:58

Движението по автомагистрала "Тракия" става интензивно в часовете от ранния следобед на последния почивен ден от великденските празници, съобщават от "Пътна полиция".

Всички гишета на "Кулата" работят, трафикът е нормален

29 April 2019 12:30

В последния от серията почивни дни, ситуацията на Граничен пункт "Кулата" е спокойна - няма колони от автомобили и трафикът е нормален. Всички девет гишета на пункта работят, увеличен е съставът на граничните служители, а заради спряното движение на тирове, на всички възможни ленти за движение се пропускат автомобили и автобуси.

Без тапи на "Дунав мост" след новото разширение

29 April 2019 08:24

Успя ли новото разширение на Граничен пункт "Дунав мост", което работи експериментално, да поеме повишения трафик на автомобили на влизане от Румъния към България по Великден и подейства ли създадената нова организация на работа - вижте повече от прякото включване на Виолета Никифорова.

Експерти съветват: Не натискайте спирачка в аквапланинг, винаги пазете дистанция

29 April 2019 08:02

Днес се очаква "голямото прибиране" след почивните дни за Великден. Огромен трафик, изнервени шофьори и за съжаление, доста често пътни инциденти. Как да избегнем задръстванията и как да се приберем безпроблемно? Темата в студиото на Сутрешния блок на БНТ коментираха Йонко Иванов - председател на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка и Малинка Бондаренко от Съюза на българските автомобилисти.