Регионални

15 април 2019 18:22

Свлачище застрашава пътя Варна-Кранево

Активното от години свлачище в района на спирка "Кипарис" застрашава пътя Варна - Кранево. Оттам през лятото минава основният трафик от Северна България и Румъния към Южното Черноморие. За да се забавят свлачищните процеси, водоподаването в района е ...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

МВР, пожарна и Гранична полиция са готови за предстоящите празници

24 April 2019 13:54

МВР, пожарна и гранична полиция са в готовност за предстоящите великденски празници. Това обяви министърът на регионалното министерство Петя Аврамова.

Аварирал тир предизвика задръстване на АМ "Хемус" (ВИДЕО)

19 April 2019 18:08

Около километър е опашката от превозни средства

До месец започва ремонтът на свлачището на пътя за Рилския манастир

17 April 2019 12:12

От агенция „Пътна инфраструктура“ очакват времето да стане подходящо, за да започнат разчистване на срутената скална маса, която затруднява движението по пътя повече от година.

300 камиона са блокирани на турския граничен пункт „Капъкуле“

14 April 2019 16:21

Български превозвачи сигнализираха, че близо 300 камиона са блокирани на турския граничен пункт „Капъкуле“, съобщи БНР. Причината е в новата система за събиране на пътни глоби и тол такси, наложени на чужди граждани по време на престоя им в Турция. Българските превозвачи недоволстват, че за да напуснат Турция, трябва да плащат глоби, за които не знаят кога и защо са наложени.

Свлачище на Юговско ханче затруднява трафика

10 April 2019 08:20

Свлачище затвори едното платно от пътя Югово -Лъки. Движението в участъка на Юговско ханче се осъществява в една лента, предупреждават от Пътната агенция.

Внимание, шофьори! Обрушват крайпътните скали между Мездра и Ботевград

08 April 2019 16:15

Започна ежегодното планово обрушване на крайпътните скали по републиканския път I-1 (Е-79) между Мездра и Ботевград. Днес служители на Агенция "Пътна инфраструктура" работиха на ската срещу Хотелски комплекс "Долче Вита", а утре ще се премесят в района на КПП Ребърково. В премахването на най-ерозиралите и лабилни скали участват и специално наети за целта алпинисти. Дейностите по обезопасяване на крайпътната инфраструктура се извършват в часовия пояс от 10:00 до 14:00 часа.

Новото разширение на граничния пункт при Дунав мост може да създаде задръствания

08 April 2019 08:05

Новото разширение на граничния пункт при Дунав мост, което трябва да облекчи трафика, ще заработи до седмица. Трасетата за обработка на автомобили вече бяха изпробвани експериментално преди година. Каква ще бъде организацията на работата на граничния пункт след пускането им - провери репортерът ни Десислава Николова.

Любимо място за разходка във Варна крие риск за хората

06 April 2019 09:20

Разрушеният от свлачище емблематичен за Варна ресторант "Галатея" на нос Галата от години привлича посетители заради красивата гледка към Варненския залив. Мястото обаче крие сериозен риск за хората, тъй като там свлачищните процеси не са затихнали напълно.

АПИ въвежда временна организация за движението по пътищата през почивните дни

06 April 2019 08:25

От АПИ припомнят, че в срок до 30-ти април движението от 77-ми до 78-ми км в посока Пловдив е ограничено в активната и аварийната лента поради ремонт на моста над река Тополница

Интензивен трафик на ГКПП "Дунав мост" 2 Видин - Калафат

05 April 2019 09:50

Интензивен е трафикът на изхода на ГКПП "Дунав мост" 2 Видин - Калафат за товарни автомобили. Това съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция "Гранична полиция". Данните са към 6:00 часа тази сутрин. На границата със Сърбия, Македония, Гърция и Турция движението на моторни превозни средства се извършва нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.