България

16 април 2019 09:08

ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумение

ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписваха споразумение за политическо сътрудничество. Предстои подписване на същите споразумения с "Гергьовден", Български демократичен форум и Съюза на репресираните от комунизма, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цвет...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Хасковски общинар сменя Делян Добрев в парламента

24 April 2019 14:42

От 11 години съм член на ГЕРБ, логично е да работя за нейните каузи

Ал. Йорданов: Коалицията ГЕРБ - СДС е единствената, която може да победи БСП

23 April 2019 18:40

Дебатите в предстоящата предизборна кампания да се фокусират върху това в каква Европа искаме да живеем и кои са политическите сили, които могат да я развият в тази посока – за това призова днес в Пловдив кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Александър Йорданов. Той подчерта, че тази коалиция е единствената, която може да победи БСП в изборите, но и не скри, че разчита и на преференциален вот от синия електорат.

"Непослушните" внесоха в ЦИК над 5000 гласа в подкрепа на Иванчева за евродепутат

23 April 2019 13:04

Кандидатурата ще бъде мощен знак към Европа, заявиха нейните поддръжници

В листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" ще има и роми

23 April 2019 12:34

Лидерът на НФСБ е водач, регистрира се в ЦИК с празнична нагласа

Волен Сидеров: Изборите ще са сложни, активността ще е ниска, хората са отвратени от скандалите

23 April 2019 12:21

Георги Димов е водач на евролистата ни за предстоящите избори, заяви лидерът на „Атака“

Утре теглят жребий за номерата на бюлетините за евроизборите

23 April 2019 11:37

От 15,30 ч. ще се проведе жребий на реда за представяне на кандидатите в различните форми на предизборна кампания по БНТ и БНР в изборите за членове на Европейския парламент на 26 май

"Движение България на гражданите" се отказва от участие на евроизборите

23 April 2019 10:14

"Движение България на гражданите отказва да участва в поредната братоубийствена битка между десни партии на предстоящите Европейски избори", пише пресцентърът на ДБГ в съобщение до медиите.

Държавният здравен инспектор отказа да стане депутат на мястото на Делян Добрев

23 April 2019 09:44

Все още не е сигурно кой ще влезе в парламента след оставката

АТАКА и НФСБ регистрират листите си за евровота

23 April 2019 06:50

Двете партии решиха да се явят самостоятелно на предстоящите избори след отказ на Валери Симеонов да участва в преговори във формат "Обединени патриоти".

Анна Александрова наследява Данаил Кирилов в парламента

19 April 2019 10:00

Юристката от ГЕРБ Анна Александрова заема поста на избрания за министър на правосъдието Данаил Кирилов в парламента. Александрова ще поеме най-тежката и смятана за най-важна парламентарна комисия - тази по правни въпроси. Данаил Кирилов търси режим за прекратяване мандатите на "тримата големи" Вече втора седмица органът стоеше без председател след като Кирилов пое поста на Цецка Цачева в правителството. Тя напусна Министерския съвет с оставка заради "Апартаментгейт". Очакванията досега бяха по-скоро някой от публично по-попупярните юридически кадри на ГЕРБ да поеме правната комисия - или Димитър Лазаров, или Десислава Атанасова.  Александрова е втори мандат депутат и член на ресорната комисия. Но рядко попада в прожекторите. По време на тежките дебати последно по Изборния кодекс, тя изнесе голяма част от парламентарната работа. Тъй като е член и на друга от по-тежките комисии - тази по икономическа политика и туризъм, юристката ще излезе оттам и ще влезе в комисията за взаимодействие с неправителствените организации, става ясно от предложение на председателката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.