Регионални

23 април 2019 09:23

Пожар в училище в Пловдив

Пламъците са обхванали училището, когато не е имало часове...

източник: www.vesti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Трима мъже са с изгаряния след пожар във фабрика в Старозагорско

26 May 2019 15:06

По първоначални данни причината е техническа неизправност

Назначиха заместници на неявили се титуляри от СИК - Пловдив

26 May 2019 09:02

В Пловдив и областта изборният ден започна нормално. На места състава на секционните избирателни комисии се запълва със заместници на неявилите се титуляри, но това не пречи на работата, съобщи за БНТ председателят на 17 РИК Дафина Тодорова. Наш екип е от началото на изборния ден в едно от училищата в Пловдив. Вижте повече от прякото включване на Димитър Димитров.

Алея на българската азбука в Пловдив

24 May 2019 09:34

Пловдив вече си има своя Алея на българската азбука. 30-те дървени букви са изработени от хора в неравностойно положение и доброволци. Символите красят пешеходната зона до едно от оживените кръстовища в район "Южен".

Сигнал за бомба затвори Автогара Юг в Пловдив

22 May 2019 21:56

Сигнал за бомба затвори за няколко часа след 19.30 часа тази вечер Автогара Юг в Пловдив.

Кампания за нова сграда на детската клиника и онкохематологията в Пловдив

22 May 2019 06:58

Лекари, студенти и ученици от Пловдив подновяват дарителската кампания за строителството на нова сграда за детската клиника и онкохематологията към университетската болница „Св. Георги“ в града. В момента тези звена се помещават в стари бази, които не отговарят на съвременните изисквания за лечение и престой на пациентите. Подробности за акцията в Пловдив вижте от нашия репортер Николай Райшинов.

Огнеборци гасиха самозапалил се аспиратор в ресторант в Монтана

18 May 2019 16:30

Два екипа огнеборци гасиха самозапалил се аспиратор в ресторант в Монтана. Сигналът за пламналoто елекросъоръжение е подаден малко преди 22:00 часа снощи, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Пожарникарите се отзовали бързо и загасили пламъците в кухнята на заведението. Аспираторът и част от изолацията са унищожени.

Опасна скала надвисна над училище в Пловдив

17 May 2019 10:45

60-тонна скала надвисна опасно над Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване в Пловдив. Опасният къс се е откъснал преди седмица. По отстраняването му вече работят специализирани екипи. Докато трае разчистването на скалата обаче учебни занятия в част от корпусите на гимназията няма да се провеждат.

Пожар в района на селище 1700 в Козлодуй

12 May 2019 12:30

Късно снощи зарево от пожар стресна жителите на атомната столица Козлодуй. Установено е, че са горели полиетиленови тръби, собственост на Община Козлодуй. На място са пристигнали две пожарни, полиция. Кметът Маринела Николова също е била там. Тръбите се съхраняват в района на селище 1700 повече от седем години. Тепърва ще се установяват щетите и причината за пожара. Уведомени са РИОСВ, Областният управител и АЕЦ “Козлодуй”, съобщават от общинската пресслужба.

С шествието „Безсмъртният полк“ отбелязаха Деня на победата в Пловдив

09 May 2019 16:04

Денят на победата над Нацистка Гермация беше отбелязан и в Пловдив с шествието "Безсмъртният полк".

Пожар блокира градския транспорт в Бургас

09 May 2019 09:24

Изгорели са машини за асфалтиране на "Джи Пи Груп", засегната е контактната мрежа