Регионални

23 април 2019 09:23

Пожар в училище в Пловдив

Пламъците са обхванали училището, когато не е имало часове...

източник: www.vesti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Гори склад за отпадъци в Ботевград

19 August 2019 17:24

Сигналът е подаден около 4 часа следобед, след което на място са изпратени 6 пожарни екипа. Това съобщават от пресцентъра на пожарната. Според тях опасност за населението няма. В горящите помещения има части от автомобили и пластмаса, заради което има силно задимяване в района. Засегнати са 400 кв метра площ.

Евакуираха 250 човека от СПА-Хотел във Велинград заради пожар

15 August 2019 09:57

При инцидента няма пострадали хора. Огънят е възникнал в сауните на СПА-центъра

Община Пловдив ще назначава лични асистенти от първи септември

09 August 2019 12:46

От първи септември Община Пловдив започва да назначава социални асистенти. Според последните промени в закона за хората в неравностойно положение, право на асистент имат българи с над 90% намалена трудоспособност с право на придружител и децата с увреждания, на които ТЕЛК е определила над 50%.

БАБХ ще проверява личните стопанства на животновъди в Пловдивско от утре

04 August 2019 09:12

От утре служителите на Агенцията по безопасност на храните в Пловдив започват проверки в личните стопанства на хората в областта. Целта е да се установи дали стопаните са умъртвили доброволно домашните си прасета. Срокът за това изтече в петък.

Отпуснаха половин милион лева допълнително за градския транспорт на Пловдив

01 August 2019 17:35

Общинските съветници на Пловдив гласуваха допълнителна субсидия от половин милион лева за превозвачите от градския транспорт в града. Очакванията на транспортните фирми обаче бяха за поне двойно повече средства, тъй като загубите, които били натрупали до момента надхвърляли 3,6 млн. лева.

Сменен е шефът на полицията в Пловдив

30 July 2019 19:34

Директорът на областната дирекция на МВР Пловдив Атанас Илков е преместен и от днес оглавява полицията в област Кърджали. От МВР коментираха, че рокадата не е свързана с инцидента с арестант в града под тепетата, а е планирана преди време.

Младен Маринов разпореди проверка заради смъртта на избягал арестант в Пловдив

30 July 2019 10:14

Мъжът е транспортиран в болница, където починал от получените при падането наранявания

Тотев: Община Пловдив си е свършила работата около събарянето на тютюневия склад

29 July 2019 17:25

Експерти в община Пловдив отново разгледаха документацията за събарянето на тютюневия склад на Сточна гара в Пловдив. В събота министърът на културата Боил Банов на място забрани събарянето на опасната сграда, като изтъкна, че има пропуски в документацията.

В Централния площад на Пловдив вградиха капсула на времето

29 July 2019 15:03

Капсула с послания за бъдещите поколения беше вградена на Римския форум в Пловдив. Реконструкцията му е част от мащабния ремонт, който тече на Централния площад в града. Капсулата съдържа информация за историята и живота на древния град, както и любопитни факти за годината, през която Пловдив е Европейска столица на културата.

Пловдивският градски транспорт е вече в Google Maps

28 July 2019 09:25

Разписанието на автобусите от градския транспорт на Пловдив вече е синхронизирано с мобилното приложение Google Maps. Така може да се получи в реално време информация за това на коя спирка след колко минути ще дойде конкретен автобус. Предоставят се още данни за цените на билетите, както и дали е необходимо прекачване по зададения маршрут.