Регионални

12 май 2019 12:30

Пожар в района на селище 1700 в Козлодуй

Късно снощи зарево от пожар стресна жителите на атомната столица Козлодуй. Установено е, че са горели полиетиленови тръби, собственост на Община Козлодуй. На място са пристигнали две пожарни, полиция. Кметът Маринела Николова също е била там. Тръбите...

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Трима мъже са с изгаряния след пожар във фабрика в Старозагорско

26 May 2019 15:06

По първоначални данни причината е техническа неизправност

Над сто участници тичаха в традиционния маратон за Деня на спорта в Козлодуй

19 May 2019 15:30

Над сто участници, на различна възраст, се включиха в традиционния маратон, проведен по повод Деня на спорта и откриването на Ботеви дни. Тази година маршрутът бе променен и стартът бе даден от бившата бензиностанция „Региана”, премина по улица „Ломска”, на сградата на РУ „Полиция” направи ляв завой и към стадион централен в град Козлодуй.

Огнеборци гасиха самозапалил се аспиратор в ресторант в Монтана

18 May 2019 16:30

Два екипа огнеборци гасиха самозапалил се аспиратор в ресторант в Монтана. Сигналът за пламналoто елекросъоръжение е подаден малко преди 22:00 часа снощи, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Пожарникарите се отзовали бързо и загасили пламъците в кухнята на заведението. Аспираторът и част от изолацията са унищожени.

Здравните работници от Козлодуй се включиха в петия национален протест

17 May 2019 10:45

Медицински специалисти от козлодуйската МБАЛ „Св. Иван Рилски“ взеха участие в петия национален протест на съсловието в София, за да заявят за пореден път своите искания. „Основните ни искания в най-общи линии са реформа в системата на здравеопазването, достойно заплащане и достойни условия на труд. Освен това включване на съсловието в директни договори с Касата, за да можем и ние да стигнем до разпределението на публичните средства. Защото се изхвърлиха едни милиони, но те не могат да стигнат до нас при така създалата се ситуация при търговските дружества. – обясни старшата сестра от хирургично отделение Даниела Станева.

Пожар блокира градския транспорт в Бургас

09 May 2019 09:24

Изгорели са машини за асфалтиране на "Джи Пи Груп", засегната е контактната мрежа

Козлодуй в паника - змии плъзнаха на Дигата в зоната за отдих и спорт

08 May 2019 16:00

Граждани сигнализират за нашествие на влечуги в зоната за отдих и спорт на Дигата в Козлодуй. Докато през миналата година змии можеха да се видят най-често на градския стадион, сега те се препичат спокойно на различни места в района на Дигата.

Глобяват жена, разхождала без намордник питбул, нападнал мъж в гр. Козлодуй

08 May 2019 10:15

Районна прокуратура – Козлодуй е внесла в съда предложение за освобождаване от наказателна отговорност спрямо В. Н. и налагане на административно наказание на основание чл. 78а от Наказателния кодекс за извършено престъпление по чл. 325в, ал. 1 от НК.

Пожар изпепели до основи къща на улица „Стоян Заимов“ във Варна

03 May 2019 17:54

Огънят е опустошил напълно и двора на съседния имот. Сигналът за инцидента е подаден в 11:20 ч. на телефон 112. Няма пострадали хора. По време на инцидента в къщата е била 28-годишна жена, която е с леки порезни рани по ръцете. Тя е откарана за преглед в Спешния център на Многопрофилна болница “Света Ана”. На мястото са изпратени четири 4 пожарни екипа. Причините за инцидента се изясняват, съобщиха от полицията във Варна.

Глобиха мъж от Козлодуй, нарушил заповед за защита от домашно насилие

25 April 2019 13:30

Съдът е одобрил споразумение сключено от Районна прокуратура - Козлодуй, с което подсъдимият В. Б. се е признал за виновен за извършено от него престъпление против правосъдието - нарушена заповед за защита от домашно насилие.

Кметицата на Козлодуй с подробности за палежа на колата ѝ

25 April 2019 11:45

На записа видяхме силуета на престъпника, но заради слабото осветление не се виждат подробности. Предполагам, че има поръчител на палежа. Областна дирекция на полицията във Враца също работи по случая, надявам се, че и в София се работи. Това заяви кметът на Козлодуй Маринела Николова пред камерите на БТВ.