Регионални

15 май 2019 15:34

Труп на мъж е открит в Костенец на метри от къщата на издирвания Стоян Зайков

Труп на мъж е открит в Костенец, на метри от къщата на издирвания за убийство Стоян Зайков - Чане. Няма данни на мястото в Костенец да е имало стрелба, заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Специализираната прокуратура разследва кмета на Костенец за корупция

17 June 2019 10:28

Специализираната прокуратура, със съдействието на Антикорупционната комисия и СДВР, извършва разследване на корупционни действия на кмета на град Костенец - Радостин Радев. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна специализирана прокуратура.Очаквайте подробности в емисията "По света и у нас"

Проверяват действията на полицаите при залавянето на Стоян Зайков

30 May 2019 17:46

Окръжната прокуратура в София проверява действията на служителите на МВР при снощната акция по залавянето на заподозрения за две убийства в Костенец Стоян Зайков. От МВР са категорични, че Зайков се е самоубил.

МВР: Зайков се е самоубил, не сме употребявали оръжие или физическа сила спрямо него

30 May 2019 07:58

Раната на Зайков е в торса, около сърцето", каза още Спасов. По думите му самоубийството е извършено с 12-ти калибър, най-вероятно самоделка. "Полицаите не използват 12-ти калибър оръжие", коментира още директорът на ОДМВР-София.

Заподозреният за двойно убийство Стоян Зайков се е самоубил

29 May 2019 21:56

Заподозреният за двойното убийство в Костенец Стоян Зайков е намерен мъртъв в района на Долна баня, научи Нова телевизия. Имало е престрелка, Зайков е стрелял по служител на Гранична полициа. След това се е самоубил. Няма пострадали служители на МВР. Стоян Зайков беше в неизвестност от 9 май, когато беше открито тялото на бившата му приятелка, от която има дете. На 16 май пък полицията откри и тяло на мъж, който живеел в непосредствена близост до дома на Зайков. По данни на МВР мъжът е бил убит с ловна пушка, а освен съсед, е и братовчед на издирвания. Мъжът дори е бил сред разпитваните след изчезването на Зайков. Очаквайте подробности.

Откриха следи от заподозрения за убийствата в Костенец

28 May 2019 13:11

На 19-ия ден от търсенето на Стоян Зайков са намерени още доказателства, че той е в района

Евакуираха от Костенец застрашени от издирвания Стоян Зайков граждани

21 May 2019 17:12

Полицията постави под охрана извън Костенец хора, които се чувстват застрашени от заподозрения за две убийства Стоян Зайков. Сред тях са лица, които имат семейни отношения или спорове с него. 12-ти ден продължава акцията по издирването на Зайков, а МВР разшири периметъра на търсене.

МВР разширява периметъра на издирването на Стоян Зайков от Костенец

21 May 2019 15:52

МВР разширява периметъра на издирването на Стоян Зайков, съобщи на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

11-и ден продължава издирването на заподозряния в две убийства Стоян Зайков

20 May 2019 07:23

Костенец продължава да бъде под полицейска обсада. В събота полицията намери пушка, с която има вероятност да е било извършено второто убийство. Йоана Миланова следи темата.

Продължава издирването на Стоян Зайков

19 May 2019 08:35

Десети ден продължава безпрецедентната акция по издирването на заподозрения за убийства Стоян Зайков.

Костенец остава под блокада, открито е оръжие

18 May 2019 09:38

Продължава издирването на заподозрения за две убийства Стоян Зайков