Регионални

15 май 2019 15:34

Труп на мъж е открит в Костенец на метри от къщата на издирвания Стоян Зайков

Труп на мъж е открит в Костенец, на метри от къщата на издирвания за убийство Стоян Зайков - Чане. Няма данни на мястото в Костенец да е имало стрелба, заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов....

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Евакуираха от Костенец застрашени от издирвания Стоян Зайков граждани

21 May 2019 17:12

Полицията постави под охрана извън Костенец хора, които се чувстват застрашени от заподозрения за две убийства Стоян Зайков. Сред тях са лица, които имат семейни отношения или спорове с него. 12-ти ден продължава акцията по издирването на Зайков, а МВР разшири периметъра на търсене.

МВР разширява периметъра на издирването на Стоян Зайков от Костенец

21 May 2019 15:52

МВР разширява периметъра на издирването на Стоян Зайков, съобщи на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

11-и ден продължава издирването на заподозряния в две убийства Стоян Зайков

20 May 2019 07:23

Костенец продължава да бъде под полицейска обсада. В събота полицията намери пушка, с която има вероятност да е било извършено второто убийство. Йоана Миланова следи темата.

Продължава издирването на Стоян Зайков

19 May 2019 08:35

Десети ден продължава безпрецедентната акция по издирването на заподозрения за убийства Стоян Зайков.

Костенец остава под блокада, открито е оръжие

18 May 2019 09:38

Продължава издирването на заподозрения за две убийства Стоян Зайков

Психолози са направили профил на издирвания от МВР Стоян Зайков

17 May 2019 11:54

В Костенец продължава издирването на заподозрения в убийства Стоян Зайков. Главният секретар на МВР Ивайло Иванов обяви, че безпрецедентното полицейско присъствие в района остава и се проверяват няколко блокирани периметъра.

Криминалистът Ботьо Ботев коментира пропуските в издирването на Стоян Зайков

17 May 2019 08:35

Пропуски при организацията и оценката на ситуацията от страна на полицията са причина досега да не бъде заловен издирваният за убийствата в Костенец Стоян Зайков. Такова мнение изрази в Сутрешния блок на БНТ криминалистът Ботьо Ботев.

Осми ден издирват Стоян Зайков

17 May 2019 06:46

Осми ден от началото на издирването на Стоян Зайков в Костенец. Заподозреният за убийството на бившата си приятелка продължава да е в неизвестност, въпреки усилията на специалните части.

След второто убийство в Костенец: Градът остава под полицейска блокада

16 May 2019 12:07

Все още няма категорични доказателства, че и второто убийство в града е извършено от Стоян Зайков. Мъжът, който миналата седмица уби бившата си приятелка, все още се издирва. За обстановката в Костенец и последните детайли около разследването разказва Йоана Миланова:

МВР: Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело на Стоян Зайков

16 May 2019 08:47

Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело на Стоян Зайков. Това каза на брифинг пред сградата на РУ - Костенец главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.