България

05 юни 2019 06:27

Борисов: Данъците няма да се променят

Данъците няма да се променят, заяви премиерът Бойко Борисов по време на раздаването на годишните награди за бизнес на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България снощи. Единственият шанс да се вдигнат доходите на българите е финансов...

източник: news.bnt.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Работодатели: Социална политика с данъци не се прави

14 June 2019 19:30

Съмнение, че цените на определени видове стоки ще паднат, ако се въведе диференцирана ставка на ДДС изказа в предаването "Още от деня" председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев.

Ваня Григорова: Данъците са политика в най-висша степен

11 June 2019 19:22

Европейското законодателство позволява до четири типа стоки да се ползват с ДДС под стандартното и е въпрос на приоритети да се определи кои да са те. Това заяви в предаването "Още от деня" икономическият експерт на КТ "Подкрепа" Ваня Григорова.

Бойко Борисов се срещна със Силвесър Сталоун (ВИДЕО)

04 June 2019 11:41

Премиерът Бойко Борисов се срещна с легендарния актьор Силвесър Сталоун и му благодари за добрите думи за България, които Сталоун споделя в интернет. Актьорът показа на Борисов новия трейлър на "Рамбо V: Последна кръв".

Бойко Борисов честити на мюсюлманите Рамазан байрам

04 June 2019 08:47

Той отправи поздравите си от своята лична страница във фейсбук

Борисов обикаля страната, посети гимназия: Пари за образование не бива да се пестят

02 June 2019 10:21

Министърът на образованието Красимир Вълчев се вози при премиера

Борисов: Нямаше трети вариант в разговора с Цветанов

31 May 2019 20:02

След заседание на изпълнителната комисия на ГЕРБ и среща с всички 28 областни управители на партията, лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов обяви, че партията му може да остане с двама зам.-председатели след оставката на Цветан Цветанов. Ще бъде дадена повече власт на административния секретар на ГЕРБ, а работата на Цветанов ще поеме изпълнителната комисия на партията, обясни Борисов. Ирина Цонева по темата.

Бойко Борисов: Победата на евроизборите е категорична

31 May 2019 12:09

Анализът за тези избори е, че победата е категорична и с оставките в БСП това беше потвърдено. Това заяви премиерът Бойко Борисов след заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Той коментира и оставката на втория човек в партията Цветан Цветанов, както и предстоящите промени в ГЕРБ.

Борисов: Започваме чистки в ГЕРБ в Плевен и Добрич

28 May 2019 18:53

Започват чистки в ГЕРБ в Плевен и Добрич. Това заяви днес премиерът Бойко Борисов в Брюксел, след като коментира резултатите от евровота. А те "са страхотни, изпреварили сме всички, много неща станаха ясни", каза министър-председателят. "Във възрастта 30-50 години сме първи, сред работещите и младите, висшистите, интелигенцията... Губим от БСП при над 60-годишните. И нискоинтелигентните - с основно образование", обобщи той. И се пошегува, че след 13 юни (когато навършва 60) може и той да отиде в столетницата. "Изпреварих ги с много дължини всичките победители. Защото всички се изкараха победители", добави той.  Борисов разкритикува и извода на БСП, че единствена е увеличила броя си евродепутати от миналия вот: "Не сте нарасли - системата, математиката ви ги дава!" И изтъкна, че най-много преференции са получили не кандидатите на "Демократична България", както бил чул по медиите, а Мария (Неделчева) Габриел от ГЕРБ. "Писна ми да слушам политолози какво знаят за това какво мисля аз", отбеляза той. "Нека изчакаме още малко, вижда се, че няма как социологическите агенции да са засичали 0,1% и 0,3% или 1% (разлика с БСП), а 7!%. Видя се къде са отишли парите за медии, кой е платил най-много за социолози, политолози." Премиерът добави, че най-важното е как са видяли изборите в Брюксел - "Аз, ГЕРБ сме победили лидера на ПЕС в пряк двубой". Борисов уточни, че още не е взето решение за председател на Еврокомисията. Очаквайте подробности.

Борисов лети за Брюксел за първа среща на върха след евровота

27 May 2019 16:17

Премиерът ще участва в неформалната работна вечеря на държавните и правителствени ръководители