Регионални

20 юни 2019 07:40

Момче в "Пирогов" след бой между деца

Спорът е бил за мобилен телефон...

източник: www.vesti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Специалисти работят с агресията при децата

13 July 2019 08:51

Вече една година специалисти от сферата на образованието и социалните дейности, полицейски служители и психолози работят с учители в училищата от район "Овча купел". Целта е установяване и превенция на противообществени прояви в поведението на подрастващите.

Увеличения на престъпленията, извършени от непълнолетни, отчете МВР

29 March 2019 20:27

Увеличение на престъпленията, извършени от деца, регистрира МВР за миналата година. Най-честите нарушения на малолетни и непълнолетни са свързани с наркотиците, отчетоха от полицията. С около 6% е увеличението на детската престъпност за 2017 г.

Варненски осмокласник получи 7 години затвор за убийство по особено жесток начин

27 March 2019 15:46

Варненски осмокласник получи 7 години затвор за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на бездомник, извършено в съучастие с непълнолетен и по хулигански подбуди, съобщиха от прокуратурата във Варна.

 Десетокласничка намушка съученичка в Пловдив

14 March 2019 17:42

Пострадалата е настанена в болница с порезна рана в гърба

Младен Маринов: Физическата охрана в училищата не е решение на проблема с агресията сред учениците

14 March 2019 16:52

Полицаят не е съдия. Той не може да решава спорове, той дава разпореждания и опазва обществения ред. Не смятам, че е редно в училище да има полицаи, коментира министърът на вътрешните работи

Експерти: Има правила и техники при насилие между деца, нужно е обучение

14 March 2019 08:33

При случай на дете със специални образователни потребности, което влиза в конфликт с другите деца, трябва да се направи оценка на риска, смята Ева Жечева

Случай на агресия в училище в Ловеч

13 March 2019 12:10

Нов клип с агресия в училище се появи в социалните мрежи. Скандалните кадри са от Ловеч. На видеото се вижда как педагог се опитва да преустанови бой между две момичета, като нанася удари на едно от децата. Случаят е от петък миналата седмица и станал в основно училище „Св. Св. Кирил и Методий", но видеото е разпространено в социалните мрежи вчера.

Увеличава се детската престъпност в България

11 March 2019 08:45

Ръст на детската престъпност през 2018 година, показва статистиката на МВР. Какви са най-честите престъпления, извършени от деца и на каква възраст са те, коментират журналистите Паулина Найденова и Маргарита Петкова и психологът Иван Игов в Сутрешния блок на БНТ. Повече вижте във видеото:

Дете пострада тежко след жесток побой в училище

06 March 2019 10:40

Ученикът е със сериозни наранявания, като най-тежко е пострадало окото му

Деца от Враца изпратиха послание до съучениците си - „Нека бъдем по-добри”

01 March 2019 09:35

Във връзка с Международния ден срещу тормоза в училище в СУ „Никола Войводов” учениците от IX-А клас изработиха табло „Нека бъдем по – добри” с предварително избрани послания от Илияна Гоцова и Борислава Гаврилова. Посланията бяха раздадени на деветокласниците. „Тормозът не тук” и „Не на тормоза, но не за ден” бе посланието, отправено от учениците от V-А клас Антонио Тодоров и Теодор Георгиев.