Регионални

12 август 2019 21:51

Пламна депото за отпадъци край Шишманци

Пожар избухна днес в депото за отпадъци край пловдивското село Шишманци. Въпреки че пожарът сравнително бързо бе локализиран, в късния следобед огънят отново се е възпламенил, съобщи TrafficNews. Причината за това е силният вятър и високите температу...

източник: m.fakti.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Загасен е пожарът в близост до хипермаркет във Варна

24 August 2019 17:30

Пожарът в района на хипермаркета във варненския квартал "Владислав Варненчик" е погасен, съобщиха от ОДМВР - Варна. Огънят се е разпрострял на площ около 40 декара, като е обхванал основно сухи треви и отпадъци. Предполагаемата причина за възникването е небрежност при боравене с открит огън. До момента е установено, че са нанесени следните материални щети -изгорели са две метални бараки, частично засегнати са три автомобила и автобус.

Над 30 огнеборци с 9 коли гасят пожар във Варна на площ от 40 декара

24 August 2019 15:40

Пламъците тръгнали от сухи треви край хипермаркет в кв. "Владислав Варненчик"

Пожар избухна на сметище в оръжейния завод "Арсенал"

23 August 2019 23:47

Огънят е загасен, но на места още тлее

Голям пожар гори до село Бегово

23 August 2019 18:12

Засега няма опасност за населението, но пламъците са обхванали около 15 дка широколистна гора и над 300 дка частни розови насаждения.

Пожар в коритото на р. Марица подпали незаконни къщи в Пловдив

23 August 2019 17:15

Голям пожар в коритото на река Марица в Пловдив подпали незаконни къщи. Празното пространство от години се ползва като депо за отпадъци, съобщи Нова тв. Кадри от въздуха показват размера на пожара. Горят сухи треви и гуми, а пламъците са обхванали и незаконни постройки. Около 20 души са евакуирани. Огнеборци правят опита да локализират пожара, за да не обхванат пламъците близката фабрика.

Няма обгазяване на въздуха във Ветрен

23 August 2019 12:11

В град Ветрен, където вчера възникна пожар в дъбова гора, няма обгазяване на въздуха. Днес екипи на пожарната ще продължат огледите на горския масив, за да изгасят и последните останали участъци, които тлеят.

Отменено е бедственото положение в община Свищов

23 August 2019 11:31

Отменено е бедственото положение в община Свищов, което беше обявено заради пожара, който обхвана 50 декара от старото сметище на града.

Вижте размера на пожара край Кричим ВИДЕО

23 August 2019 10:14

Кадри от въздуха показват засегнатата от пожара територия в района на около двореца "Кричим". Огнеборци са успели да потушат пламъците, които са обхванали около 400 квадратни метра сухи треви. Пламъците бързо са достигнали оградата на ловното стопанство, но не са успели да нанесат щети. От пожарната съобщиха, че няма опасност нито за животните, нито за двореца, който е паметник на културата. Пожарът за кратко затвори и пътя между Кричим и Пловдив. Няма опасност за близките населени места. В следващите часове районът ще бъде обливан с вода, за да се избегне повторно избухване на пожара. Причините за огнената стихия се разследват.

Опасно по морето, риск от пожари днес

23 August 2019 07:52

Вятър и вълнение по морето, възможно е образуване на течения и ями

Два големи пожара избухнаха в района на Кричим и сметището край Ветрен

22 August 2019 20:06

Нови пожари пламнаха този следобед в страната. Пожар горя в района на ловното стопанство близо до двореца "Кричим". Огънят е овладян. Все още обаче продължава борбата с пламъците, които обхванаха голяма гориста местност в района на Ветрен. Последна информация за обстановката вижте в прякото включване на Галена Паскова, която е на мястото на пожара в Кричим.