Регионални

14 август 2019 11:29

Николай Нанков: С ръководството на ВиК – Шумен ще обсъдим въпроса с редуцирането на цената на водата

Когато приключат тръжните процедури се започва веднага със самото строителство, както на ремонта на пречиствателна станция за питейни води, така и с помпените станции...

източник: epicenter.bg
Виж повече

 
Свързани новини

В Шумен протестираха срещу изграждането на социални жилища

19 August 2019 22:56

Жители на кв."Тракия" в Шумен излязоха на протестно шествие. Те искат да се отмени решение на Общинския съвет, с което се определя място за строеж на социални жилища.

Жители на Струмяни отново протестират срещу тройното поскъпване на водата

17 July 2019 16:12

Жители на община Струмяни отново излязоха на протест срещу тройното поскъпване на водата. Хората са категорични, че няма да платят сумите, които са се натрупали от половин година и настояват да напуснат ВиК асоциацията, за да се върнат старите тарифи за кубик вода.

Всеки месец до десето число

21 June 2019 10:00

Преди 20 години плащането на тока, водата или телефона бе приключение за цялото семейство. То започваше с хартиеното писмо в пощенската кутия, обикаляне на гишета (обикновено в работно време), висене по опашки (особено когато са последните срокове) и така 12 месеца в годината. При фал на адрес пристигаше наказателна бригада да отвърти бушона.Днес упражнението е несравнимо по-лесно: може да става по интернет, през приложение на смартфона, на удобна каса в хранителния магазин 24 часа...

Жители на Струмяни протестираха заради тройно поскъпване на водата

11 June 2019 12:34

Жители от община Струмяни излязоха на пореден протест заради тройното поскъпване на цената на водата от началото на годината. Те отказват да плащат сметките си вече пети месец и твърдят че сумите, които дължат са непосилни за тях. Тази сутрин протестиращите опитаха да разговарят с кмета на община Струмяни, но той не се появи, за да даде яснота относно искането им за отделяне от ВиК асоциацията в област Благоевград.

Мая Манолова: Повишенията на парното, тока и водата са необосновани и нечестни

04 June 2019 09:05

В България от години цената на електрическата енергия не се определя пазарно, а държавно-регулирано, изтъква тя

Мъж простреля бившата си жена

22 May 2019 14:31

Жената е подавала жалби за домашно насилие срещу него

В село Илинденци отказват да плащат за вода заради увеличение от 150%

13 May 2019 19:42

От началото на годината хората от село Илинденци в община Струмяни отказват да плащат сметките си за вода. Недоволството на хората е породено от увеличението на цената на водата със 150 процента. Към момента те са натрупали общи задължения към ВиК дружеството в размер на 12 хил. лева.

Архиерейска света Литургия на празника на град Шумен

11 May 2019 18:26

На 11 май 2019 г., чествайки паметта на светите равноапостолни братя Методий и Кирил, град Шумен отбелязва своя празник. По този повод Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи света Литургия в храм "Свети Три Светители" в...

Побой в ромската махала в Шумен, пострада полицай

30 April 2019 15:54

Причината отново е силна музика, трима са в ареста

"Частен случай": Защо клиентите на ВиК плащат солени сметки за "Общи нужди"

07 April 2019 12:38

Потребители се оплакват, че системно получават големи сметки за вода заради графа "общи нужди" в изравнителните им фактури на всеки три месеца. Някои дори са решили да не плащат задълженията си в знак на протест. Какви са причините - вижте повече от Виктория Бояджиева.