Регионални

14 февруари 2018 07:08

Във Варна анкетираха родители за нагласите към детските градини

В Община Варна бе проведена анкета сред 6 471 родители с цел да се проучат обществените нагласи относно детските градини. В отговор на първия въпрос: „Как оценявате сутрешния прием на детето Ви в детската градина/яслена група/?“, 94% от р...

източник: www.actualno.com
Виж повече

 
Свързани новини

Сигнал за мъртва риба в Белославското езеро

23 May 2018 16:29

Зрители на БНТ сигнализираха за мъртва риба в Белославското езеро и по двата бряга на канала, който го свързва с Варненското езеро. Те изпратиха и снимки, които потвърждават факта. Наш екип провери сигнала, вижте.

Младежкият дом във Варна вече е с обновена визия

23 May 2018 16:12

Реновирането бе извършено след проведен конкурс, съвместно с местната структура на Камарата на архитектите в България. Участваха повече от 10 предложения, реализирахме проекта с най-голямо одобрение, заяви кметът Иван Портних

Връчиха награди „Варна“ за принос в образованието, науката и културата

23 May 2018 15:52

С приза Община Варна отличава дейци на образованието и културата, номинирани от граждани, неправителствени организации, научни и творчески колективи. За първи път наградата се дава през 1984 г.

Фестивал създава клипове „Защо обичам Варна“

22 May 2018 17:24

В събитието са включени разделите: кино и телевизия, радиопредавания, ютуб канали и музикален конкурс за изпълнение на песни от филми

Младежи превърнаха фасадата на 150-годишна сграда в шедьовър

22 May 2018 07:30

Стара сграда в морската столица грейна с обновена фасада. Идеята е на група младежи от Start Up компанията „Иноватор" и е част от инициативите на Варна като Европейска младежка столица -2017.

Предвижда се пластмасовите чаши в детските градини да се заменят с метални

21 May 2018 11:50

Да се заменят пластмасовите чаши за еднократна употреба в детските градини с метални. Това предлагат от Обществения център за околна среда и устойчиво развитие във Варна. В проекта вече са се включили 8 детски заведения в страната.

Музиканти на свободна практика от Варна в подкрепа на оркестрите на БНР

21 May 2018 11:05

Музикалното образование е най-продължително и е редно да бъде добре заплатено, а музикантите от съставите на Българското национално радио имат отговорната задача да запазят качествената българска музика за поколенията, което прави труда им още по-ценен. Това заявиха варненски музиканти на свободна практика преди концерта, който изнесоха в подкрепа на колегите си от София.

Ново меню за децата в детските градини

19 May 2018 07:49

У нас. Нов сборник с рецепти за хранене в детските градини са подготовили експерти от Националния център по обществено здраве и анализи. От менюто на децата са изключени тортите, сиропираните десерти и пържените храни. За сметка на това ще има повече зърнени храни и пресни плодове и зеленчуци.

Рекламират Варна в кралски парк във Варшава

18 May 2018 19:47

Изложбата е реализирана от Община Варна и посолството на Република България в Полша и е част от програмата на нашата дипломатическа мисия във връзка с българското председателство на Съвета на ЕС

Незаконни постройки се появиха на плаж край Варна

18 May 2018 08:51

Общината няма представа кой е наемателят на ивицата и кой възложителят на строежа