Регионални

13 март 2018 17:19

Пожар горя във врачанската болница

Няма пострадали хора и нанесени материални щети при пожара, който горя днес следобед в МБАЛ "Христо Ботев" - Враца. Огънят е пламнал в приземен етаж в сградата на лечебното заведение. Своевременно е подаден сигнал на спешния телефон 112. Бързата р...

източник: www.medianews.bg
Виж повече

 
Свързани новини

Дядо Георги благодари на военните, които го спасиха от пожар

12 September 2018 09:42

Това е българският войник - и в огъня влиза, каза възрастният мъж

Горя необитаем апартамент във Враца

11 September 2018 10:10

Снощи в 23.22ч. чрез телефон 112 в РУ Враца е получено съобщение от жителка на Враца, която е заявила, че гори необитаем апартамент. Огънят е изгасен от служители на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Враца.Извършен е оглед на местопроизшествието, като е установено, че частично е изгоряло обзавеждането и двете стаи на апартамента са опушени.По случая в РУ - Враца е образувано досъдебно производство.

Правят повторен оглед на сградата в "Студентски град", в която горя пожар

11 September 2018 06:41

Предстои втори оглед на мястото на пожара, който вчера изпепели покрива на триетажна сграда в "Студентски град".

Пожар изпепели покрив на сграда в "Студентски град"

10 September 2018 18:40

Пожар изпепели покрива на триетажна сграда в "Студентски град". Няма пострадали при инцидента. Огънят е тръгнал от партерния етаж, където има китайски ресторант.

Гори жилищна кооперация в Студентски град (СНИМКИ)

10 September 2018 13:05

Пожар гори в жилищна кооперация, намираща се в столичния квартал "Студентски град". Гори покривът на сградата. 4 противопожарни екипа се борят със стихията. В близост до сградата се намират общежития на Техническия университет.

Мълния удари апартамент в Горна Оряховица

06 September 2018 13:51

Мълния запали пожар в апартамент в Горна Оряховица, съобщиха от местната пожарна. Сигнал за пламналото жилище е получен малко преди 18:30 часа вчера. На място е изпратен екип на Районната служба с един противопожарен автомобил и трима огнеборци. По информация на съседите преди пожара сградата е била поразена от мълния. Огънят изпепелил обзавеждане и бяла и черна техника. Опушени са 100 кв. метра стени. Екипът е успял да спре разпространението на пожара и да спаси останалата част от апартамента.

Омбудсманът Мая Манолова се срещна с работещите във Врачанската болница

05 September 2018 17:16

Държавата трябва да поеме отговорността за състоянието на Врачанската болница. Това заяви омбудсманът Мая Манолова, която бе във Враца, за да се срещне с медиците. Визитата е провокирана от отворено писмо, изпратено до нея от работещите в лечебното заведение. С него те молят за съдействие за излизане от кризата, която продължава вече година.

Работеща апаратура за инвазивната кардиология във Враца ще има догодина

04 September 2018 09:33

В средата на месец май, здравният министър Кирил Ананиев обяви, че се провежда обществена поръчка за закупуване на ангеограф, за да се възстанови инвазивната кардиология в МБАЛ-Враца Ценовите оферти на участниците в обществената поръчка за доставка на ангеограф за нуждите врачанската болница са били отворени вчера на второ заседание на комисията с председател Шенай Еминова, от отдел „Обществени поръчки” на здравното министерство. От отлично информиран източник MediaNews научи, че фирмата, кандидат да достави специализираната апаратура е била само една /софийска/ и от 30 възможни точки е получила 30. По предварителни данни, прогнозната стойност за доставката на апаратурата, без която отделение по инвазивна кардиология не може да работи е 72 000 лева с ДДС. Средствата ще бъдат осигурени от здравното министерство.

Медици от Враца излязоха на протест

27 August 2018 17:10

Отделения пред закриване - не могат да се осигурят кадрово графиците за дежурства

Потушиха пожар в бивша фабрика в Стамболийски

23 August 2018 21:35

2 тона суровина за ПВЦ и около 25 линейни метра найлон са унищожени от пожар в третия клон на бившето консервно предприятие "Витамина" в Стамболийски, предаде "Фокус". Пожарът вече е потушен от три противопожарни автомобила. Огнеборците са предотвратили разрастването на пожара и съседни сгради не са засегнати. Сигналът за огъня е подаден в 16.43 часа.